Sådan sender du et fysisk julekort fra mobilen

TIP: Med denne app kan du sende julekort eller postkort, fra mobilen, som kommer frem i fysisk format hos modtageren.

Screenshots fra applikationen Postkortet

Screenshots fra applikationen Postkortet

Post Danmarks applikation, Postkortet, giver danskerne muligheden for at sende personlige hilsner i form af julekort eller postkort – direkte fra afsenderens smartphone eller tablet og til modtageren postkasse.

App'en minder meget om TouchNote-applikationen, der dog har lidt flere muligheder og funktioner, som eksempelvis, at man med en Samsung Galaxy Note får mulighed for, at skrive postkortet på skærmen med ens egen håndskrift ved brug af S-Pen. Du kan læse mere om TouchNote applikationen her.

Du udvælger det billede, som du ønsker at sende. Hvad enten det er et fra din kamerarulle, et du tager lige nu, Facebook, Instagram eller nogle af de mange motiver, som du har tilgængelig. Efterfølgende redigerer du billedet, der er mulighed for at vælge rammer og så skal din hilsen skrives, her kan du vælge skrifttype, samt farve.

Derefter kan du sende kortet til fem modtagere ad gangen – og pengene trækkes på dit kort.

Når dette er gjort, ja så er det op til Post Danmark at sørge for din hilsen lander i postkassen hos modtageren/modtagerne omkring to dage senere.

- Se flere tips til apps og til din smartphone

Det koster 19 kroner at sende et jule- eller postkort i A6 og A5-størrelsen (kvadratisk og panorama), og prisen er uanset om du befinder dig i Danmark eller er på ferie i udlandet. Ønsker du at sende kortet i A4-størrelse, så koster det 29 kroner.

På MereMobil.dk har vi flere gange testet både Postkortet og TouchNote. Begge er absolut velfungerende, og kvaliteten af det trykte billede, er virkelig god. Naturligvis afhænger den færdige kvalitet af, hvor godt billede du i første omgang har brugt.

Video: Den officielle præsentation

Mere til historien

Hvis du ved, at du skal sende flere jule- eller postkort, så kan du opnå rabat ved køb af eksempelvis 5, 10 eller 20 styks på én gang. Bruger du ikke alle kortene på én gang, så er de bare forudbetalt til næste gang du vil sende et kort fra din smartphone eller tablet.

Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
De bedste ”tech-gaver” til konfirmanden 2022

KØBSGUIDE: Skal konfirmanden have en smartphone i gave eller købe mobil for nogle pengegaverne? Vi kommer med tips til tech-gaven.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram