Sådan sender du et fysisk julekort fra mobilen

TIP: Med denne app kan du sende julekort eller postkort, fra mobilen, som kommer frem i fysisk format hos modtageren.

Screenshots fra applikationen Postkortet

Screenshots fra applikationen Postkortet

Post Danmarks applikation, Postkortet, giver danskerne muligheden for at sende personlige hilsner i form af julekort eller postkort – direkte fra afsenderens smartphone eller tablet og til modtageren postkasse.

App'en minder meget om TouchNote-applikationen, der dog har lidt flere muligheder og funktioner, som eksempelvis, at man med en Samsung Galaxy Note får mulighed for, at skrive postkortet på skærmen med ens egen håndskrift ved brug af S-Pen. Du kan læse mere om TouchNote applikationen her.

Du udvælger det billede, som du ønsker at sende. Hvad enten det er et fra din kamerarulle, et du tager lige nu, Facebook, Instagram eller nogle af de mange motiver, som du har tilgængelig. Efterfølgende redigerer du billedet, der er mulighed for at vælge rammer og så skal din hilsen skrives, her kan du vælge skrifttype, samt farve.

Derefter kan du sende kortet til fem modtagere ad gangen – og pengene trækkes på dit kort.

Når dette er gjort, ja så er det op til Post Danmark at sørge for din hilsen lander i postkassen hos modtageren/modtagerne omkring to dage senere.

- Se flere tips til apps og til din smartphone

Det koster 19 kroner at sende et jule- eller postkort i A6 og A5-størrelsen (kvadratisk og panorama), og prisen er uanset om du befinder dig i Danmark eller er på ferie i udlandet. Ønsker du at sende kortet i A4-størrelse, så koster det 29 kroner.

På MereMobil.dk har vi flere gange testet både Postkortet og TouchNote. Begge er absolut velfungerende, og kvaliteten af det trykte billede, er virkelig god. Naturligvis afhænger den færdige kvalitet af, hvor godt billede du i første omgang har brugt.

Video: Den officielle præsentation

Mere til historien

Hvis du ved, at du skal sende flere jule- eller postkort, så kan du opnå rabat ved køb af eksempelvis 5, 10 eller 20 styks på én gang. Bruger du ikke alle kortene på én gang, så er de bare forudbetalt til næste gang du vil sende et kort fra din smartphone eller tablet.

Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Google har offentliggjort Google Play-vinderne 2022

Året lakker mod enden, hvilket betyder "best of 2022"-listerne er klar fra de fleste. Se hvilke apps og spil, som løb med sejren hos Google Play.

(mere…)
Populær el-app koster nu penge at bruge

Min Strøm ændrer i vilkårene. Det betyder, at flere funktioner nu vil koste penge at benytte.

(mere…)
Stigende priser gør el-apps populære

Priserne på el er vildt høje. Det har gjort populariteten af el-apps meget stor, som er blandt de mest downloadede.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram