Too Good To Go applikationen får Nordisk Råds miljøpris

Digital innovation, som fremmer den bæredygtige livsstil, det er hvad den danske applikation Too Good To Go belønnes for med Nordisk Råds miljøpris.

Screenshots fra Too Good To GoApplikationen Too Good To Go blev lanceret i januar og blev en stor succes på få dage. Restauranter og fødevarevirksomheder kan, når de har mad til overs, sælge det til nedsat pris inden lukketid via applikationen Too Good To Go.

Applikationen giver også brugerne mulighed for, at donere et måltid mad til 20 kroner til en hjemløs.

 - Ny app skal redde buffetrester fra skraldespanden

Nu har iværksætterne bag applikationen så vundet Nordisk Råds miljøpris, der netop er blevet uddelt. Det skriver DR.dk.

Temaet for Nordisk Råds miljøpris var ”digital innovation”, som fremmer bæredygtig livsstil. Der var i alt 42 indstillede forslag, hvoraf 10 var fra Danmark.

 - Bliv guidet til billige overskudsvarer med ny app

Nordisk Råds miljøpris skal styrke bevidstheden om natur- og miljøarbejdet i Norden. Kandidaterne til prisen indstilles af befolkningen i de nordiske lande.

Foruden æren så består Nordisk Råds miljøpris også på 350.000 kroner.

 - Too Good To Go - Madspilds app er blevet et stort hit

Det blev desuden også fremhævet ved prisuddelingen, at Too Good To Go er ’helt i tråd med de nye verdensmål for bæredygtig udvikling, som bl.a. har fokus på at reducere madspild og ressourceforbrug i øvrigt’.

Mere til historien

Foruden prisen til Too Good To Go blev der også uddelt 4 andre priser af Nordisk Råd. Du kan også se, hvilke andre forslag, som var indstillet til miljøprisen her.

Too Good To Go har hentet stor kapitalindsprøjtning

Madspildsappen, Too Good To Go, har fået en kæmpe kapitalindsprøjtning.

(mere…)
Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram