Too Good To Go applikationen får Nordisk Råds miljøpris

0

Digital innovation, som fremmer den bæredygtige livsstil, det er hvad den danske applikation Too Good To Go belønnes for med Nordisk Råds miljøpris.

Screenshots fra Too Good To GoApplikationen Too Good To Go blev lanceret i januar og blev en stor succes på få dage. Restauranter og fødevarevirksomheder kan, når de har mad til overs, sælge det til nedsat pris inden lukketid via applikationen Too Good To Go.

Applikationen giver også brugerne mulighed for, at donere et måltid mad til 20 kroner til en hjemløs.

 – Ny app skal redde buffetrester fra skraldespanden

Nu har iværksætterne bag applikationen så vundet Nordisk Råds miljøpris, der netop er blevet uddelt. Det skriver DR.dk.

Temaet for Nordisk Råds miljøpris var ”digital innovation”, som fremmer bæredygtig livsstil. Der var i alt 42 indstillede forslag, hvoraf 10 var fra Danmark.

 – Bliv guidet til billige overskudsvarer med ny app

Nordisk Råds miljøpris skal styrke bevidstheden om natur- og miljøarbejdet i Norden. Kandidaterne til prisen indstilles af befolkningen i de nordiske lande.

Foruden æren så består Nordisk Råds miljøpris også på 350.000 kroner.

 – Too Good To Go – Madspilds app er blevet et stort hit

Det blev desuden også fremhævet ved prisuddelingen, at Too Good To Go er ’helt i tråd med de nye verdensmål for bæredygtig udvikling, som bl.a. har fokus på at reducere madspild og ressourceforbrug i øvrigt’.

Mere til historien

Foruden prisen til Too Good To Go blev der også uddelt 4 andre priser af Nordisk Råd. Du kan også se, hvilke andre forslag, som var indstillet til miljøprisen her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer