Bliv guidet til billige overskudsvarer med ny app

En række madvarer sættes ned i pris, når de nærmer sig udløbsdatoen. En ny applikation guider dig til at finde dem nemmere.

Screenshots fra applikationen Mad Skal Spises (Foto: MereMobil.dk)

Screenshots fra applikationen Mad Skal Spises (Foto: MereMobil.dk)

Applikationen "Mad Skal Spises" guider dig rundt i junglen af varer i butikkerne, som er tæt på sidste holdbarhedsdato eller lignende og derfor er sat ned i pris.

Mad Skal Spises er udviklet i samarbejde mellem dagligvarekæden Netto og organisationen Fødevarebanken, som forsøger at bekæmpe madspil ved blandt andet at uddele det ved herberger, krisecentre og lignende.

Det er ikke det første forsøg på en madspildsapp, der har også været lanceret applikationen "Too Good To Go", som forsøger at sælge maden billigt fra diverse buffet-restauranter. Og allerede i 2014 var Forbrugerrådet klar med applikationen For Resten Danmark, der kunne hjælpe brugerne med at bruge de madvarer, som de allerede havde indkøbt.

 - Ny app skal redde buffetrester fra skraldespanden

Du vil i applikationen Mad Skal Spises kunne se information om vare, der sættes ned i pris hos Netto. Men brugerne kan også selv lægge oplysninger ind, hvis de finder nedsatte varer i deres Netto-butik eller andre butikker. Det skriver TV 2.dk.

Applikationen giver et stort overblik over, at man kan spare penge ved at planlægge indkøb efter store prisnedsættelser på datovarer. Resultatet er mindre madspil og gode priser til dig.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Aartidernes har frigivet en applikation, hvor du kan få madplan, inspiration og overblik over ugens måltider direkte på telefonen.

Datatilsyn advarer mod officielle VM-apps

ADVARSEL: Flere europæiske datatilsyn er klar i ”mählet”. De advarer mod, at man downloader Qatars officielle VM-apps. De udgør privatlivsrisici.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Google dropper gamle apps på Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Pixel 7 og Pixel 7 Pro understøtter apps, der er baseret på gammel teknologi. Gevinsten er bedre sikkerhed og højere ydelse.

(mere…)
Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

Fotorammen fra Frameo kan vise billeder, som bliver sendt til den fra telefonen, selvom mobilen er flere hundrede kilometer væk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram