Bliv guidet til billige overskudsvarer med ny app

En række madvarer sættes ned i pris, når de nærmer sig udløbsdatoen. En ny applikation guider dig til at finde dem nemmere.

Screenshots fra applikationen Mad Skal Spises (Foto: MereMobil.dk)

Screenshots fra applikationen Mad Skal Spises (Foto: MereMobil.dk)

Applikationen "Mad Skal Spises" guider dig rundt i junglen af varer i butikkerne, som er tæt på sidste holdbarhedsdato eller lignende og derfor er sat ned i pris.

Mad Skal Spises er udviklet i samarbejde mellem dagligvarekæden Netto og organisationen Fødevarebanken, som forsøger at bekæmpe madspil ved blandt andet at uddele det ved herberger, krisecentre og lignende.

Det er ikke det første forsøg på en madspildsapp, der har også været lanceret applikationen "Too Good To Go", som forsøger at sælge maden billigt fra diverse buffet-restauranter. Og allerede i 2014 var Forbrugerrådet klar med applikationen For Resten Danmark, der kunne hjælpe brugerne med at bruge de madvarer, som de allerede havde indkøbt.

 - Ny app skal redde buffetrester fra skraldespanden

Du vil i applikationen Mad Skal Spises kunne se information om vare, der sættes ned i pris hos Netto. Men brugerne kan også selv lægge oplysninger ind, hvis de finder nedsatte varer i deres Netto-butik eller andre butikker. Det skriver TV 2.dk.

Applikationen giver et stort overblik over, at man kan spare penge ved at planlægge indkøb efter store prisnedsættelser på datovarer. Resultatet er mindre madspil og gode priser til dig.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Aartidernes har frigivet en applikation, hvor du kan få madplan, inspiration og overblik over ugens måltider direkte på telefonen.

Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram