Bliv guidet til billige overskudsvarer med ny app

1

En række madvarer sættes ned i pris, når de nærmer sig udløbsdatoen. En ny applikation guider dig til at finde dem nemmere.

Screenshots fra applikationen Mad Skal Spises (Foto: MereMobil.dk)
Screenshots fra applikationen Mad Skal Spises (Foto: MereMobil.dk)

Applikationen “Mad Skal Spises” guider dig rundt i junglen af varer i butikkerne, som er tæt på sidste holdbarhedsdato eller lignende og derfor er sat ned i pris.

Mad Skal Spises er udviklet i samarbejde mellem dagligvarekæden Netto og organisationen Fødevarebanken, som forsøger at bekæmpe madspil ved blandt andet at uddele det ved herberger, krisecentre og lignende.

Det er ikke det første forsøg på en madspildsapp, der har også været lanceret applikationen “Too Good To Go”, som forsøger at sælge maden billigt fra diverse buffet-restauranter. Og allerede i 2014 var Forbrugerrådet klar med applikationen For Resten Danmark, der kunne hjælpe brugerne med at bruge de madvarer, som de allerede havde indkøbt.

 – Ny app skal redde buffetrester fra skraldespanden

Du vil i applikationen Mad Skal Spises kunne se information om vare, der sættes ned i pris hos Netto. Men brugerne kan også selv lægge oplysninger ind, hvis de finder nedsatte varer i deres Netto-butik eller andre butikker. Det skriver TV 2.dk.

Applikationen giver et stort overblik over, at man kan spare penge ved at planlægge indkøb efter store prisnedsættelser på datovarer. Resultatet er mindre madspil og gode priser til dig.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Aartidernes har frigivet en applikation, hvor du kan få madplan, inspiration og overblik over ugens måltider direkte på telefonen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer