To Good To Go – Madspilds app er blevet et stort hit

1

Ikke alene hjælper du med at bekæmpe madspild, men du får også billig mad. Det er konceptet bag applikationen To Good To Go, som er downloadet 27.000 gange på tre dage.

Screenshots fra Too Good To Go applikationen
Screenshots fra Too Good To Go applikationen

Den nye danske madspildsapplikation, Too Good To Go, er på kun tre dage downloadet mere end 27.000 gange og er pt. en af de mest downloadede applikationer i Apples App Store.

Konceptet bag applikationen er, at man kan købe billig mad, ja faktisk ned til 20 kroner, hvis man ellers bare er fleksibel med spisetiden. Selve konceptet har været i gang nogle måneder, men det er altså først for få dage siden, at applikationen endelig er klar også.

Ny app skal redde buffetrester fra skraldespanden

Folkene bag er dog endnu ikke blevet rige på idéen – langt fra.

– ”Vi får en lille procentdel per måltid, der bliver solgt, men det er ikke noget, der giver overskud i det næste lange stykke tid. Det, vi tjener, investerer vi blandt andet i flere madbokse,” siger Lars Träff.

Men tiltroen til applikationen er stor fra blandt andet Facebook-ekspert Thomas Bigum, der heller ikke er overrasket over applikationens popularitet. Det skriver MetroExpress.dk.

– ”Det er en simpel app og en simpel ide. De bedste apps er dem, der kan forklares på to sætninger. Samtidig har man mange gode undskyldninger for at bruge app’en. Man får billigt mad, stopper madspild og redder klimaet,” siger Thomas Bigum.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Du kan herunder se reklamefilmen for Too Good To Go-tjenesten.

https://www.youtube.com/watch?v=xW_ASnkTPVU

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer