Få ugens madplan på mobilen

0

Aartidernes er klar med en ny app, hvor du kan få madplan, inspiration og overblik over ugens måltider direkte på telefonen.

Screenshots af applikationen "Aarstidernes Madplan" (Foto: Aarstiderne)
Screenshots af applikationen “Aarstidernes Madplan” (Foto: Aarstiderne)

Savner du inspiration til hvad der skal på middagsbordet, så kan du få hjælp i den nye madplan-applikation fra Aarstiderne, og det gælder uanset om du er kunde hos dem eller ej. Og det er helt gratis.

Med applikationen får du et hurtigt overblik over ugens måltider, simple opskrifter og komplette indkøbslister til hver dag. Hvad enten du er på farten eller står i køkkenet, så er applikationen let og overskuelig at bruge og du kan nemt swipe frem og tilbage i opskrifterne.

 – Too Good To Go – Madspilds app er blevet et stort hit

Applikationen indeholder også opskrifter til hverdagsmad, der er lavet af Aarstidernes kokke, samt der tilhørerne indkøbslister til de enkelte opskrifter, hvilket letter indkøbene. Hvis man også vil ”slippe” for indkøbene, så kan man også bestille en måltidskasse, som leveres direkte til døren.

 – Intelligent applikation gør indkøb i Bilka nemt

Og opskrifter, som falder i familiens smag kan tilføjes favoritter, så det er nemt at have et overblik over dem man gerne vil have igen og igen.

Du kan downloade Aarstidernes Madplan gratis i Apples App Store.

Du kan se et video-preview af applikationen her.

Mere til historien

Applikationen ”Feast Kitchen” er en anden app, hvor man kan få inspiration til menuen. Her er det nogle af verdens bedste kokke fra ind- og udland, som kommer med deres opskrifter. Bag Feast Kitchen applikationen er Jakob Jønck, som tidligere har haft kæmpe app-succes med fitness-applikationen Endomondo.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer