Er dette Nokias comeback telefon?

Nokia vil gøre comeback. Nu er der lækket billeder af det, som ventes at være den kommende Nokia-mobil. Se billederne her.

Kommende Nokia-telefon (Kilde: GSMArena.com)

Kommende Nokia-telefon (Kilde: GSMArena.com)

Et snarligt comeback fra Nokia er ventet. Særligt efter meldingen tidligere i år om, at de var på vej med nye produkter.

- Nokia lancerer to smartphones i år

Ifølge rygterne vil Nokia offentliggøre den nye comeback telefon til næste års Mobile World Congress. Det skriver NokiaPowerUser.com.

Ud fra de lækkede billeder at dømme, så ser det ud til, at Nokia har bygget videre på designet fra Lumia 930-serien.

Specifikationerne er der ikke noget nyt om, så her skal vi tilbage til et tidligere rygte. Det er uvist om dette holder stik.

En Nokia-telefon vil for mange danskere vække noget mobilhistorie. En undersøgelse, som Nokia havde fået foretaget tidligere i år viste, at mobilkøberne fortsat overvejer en Nokia-telefon, selvom Nokia pt. ikke er tilgængelige.

- ”Nokia smartphones er blandt de top fem mest overvejede brands, og telefonerne er ikke engang tilgængelige endnu,” lød resultatet af Nokias undersøgelse tidligere i år.

- Køberne har ventet på Nokia

Om mobilkøberne for alvor vil købe en Nokia-telefon, bliver spændende at se, når de nye produkter kommer i forretningerne. Hvornår det præcis sker, er endnu ikke oplyst.

Du kan se flere billeder af den måske kommende Nokia-telefon her.

Mere til historien

Køber du Nokia får du ikke en Windows-baseret telefon. Telefonerne kommer med Android.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram