Er dette Nokias comeback telefon?

3

Nokia vil gøre comeback. Nu er der lækket billeder af det, som ventes at være den kommende Nokia-mobil. Se billederne her.

Kommende Nokia-telefon (Kilde: GSMArena.com)
Kommende Nokia-telefon (Kilde: GSMArena.com)

Et snarligt comeback fra Nokia er ventet. Særligt efter meldingen tidligere i år om, at de var på vej med nye produkter.

Nokia lancerer to smartphones i år

Ifølge rygterne vil Nokia offentliggøre den nye comeback telefon til næste års Mobile World Congress. Det skriver NokiaPowerUser.com.

Ud fra de lækkede billeder at dømme, så ser det ud til, at Nokia har bygget videre på designet fra Lumia 930-serien.

Specifikationerne er der ikke noget nyt om, så her skal vi tilbage til et tidligere rygte. Det er uvist om dette holder stik.

En Nokia-telefon vil for mange danskere vække noget mobilhistorie. En undersøgelse, som Nokia havde fået foretaget tidligere i år viste, at mobilkøberne fortsat overvejer en Nokia-telefon, selvom Nokia pt. ikke er tilgængelige.

– ”Nokia smartphones er blandt de top fem mest overvejede brands, og telefonerne er ikke engang tilgængelige endnu,” lød resultatet af Nokias undersøgelse tidligere i år.

Køberne har ventet på Nokia

Om mobilkøberne for alvor vil købe en Nokia-telefon, bliver spændende at se, når de nye produkter kommer i forretningerne. Hvornår det præcis sker, er endnu ikke oplyst.

Du kan se flere billeder af den måske kommende Nokia-telefon her.

Mere til historien

Køber du Nokia får du ikke en Windows-baseret telefon. Telefonerne kommer med Android.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer