Deezer tilbyder nu også familiepakke

0

De fleste musikstreamingtjenester tilbyder familieabonnementer. Deezer har dog ikke haft det i deres sortiment, men nu er de klar med et til en skarp pris.

Deezer på forskellige enheder (Foto: Deezer)
Deezer på forskellige enheder (Foto: Deezer)

Apple Music, Spotify og Google Play har alle længe tilbudt et familieabonnement, som kort sagt lader hele familien ”lytte med”. Nu er Deezer langt om længe klar med et lignende familieabonnement.

Deezer giver brugerne mulighed for, at op til 6 personer kan dele deres Deezer Family-abonnement for 50 kroner ekstra om måneden i forhold til det almindelige abonnement. Det er desuden muligt, at streame på op til 18 forskellige enheder – 3 per familiemedlem.

 – Musiktjeneste i økonomiske problemer

Du får med Deezer desuden adgang til mere end 40 millioner musiknumre, som alle kan afspilles offline.

Deezer klar med nye Family abonnement (Kilde: Deezer)
Deezer klar med nye Family abonnement (Kilde: Deezer)

– ”Vi har alle helt særlige minder forbundet til den musik, vi lytter til. Og uanset hvordan man vender det, sker det langt hyppigere, at forældre og børn påvirker og udvikler hinandens musiksmag. Med Deezer Family får vi skabt bro mellem familiens medlemmer og øget alles lyst til at lytte til ny musik,” siger Nanna Lindhardt Hansen, skandinavisk musikredaktør hos Deezer.

Deezer har eksisteret siden 2007 og har i dag mere end 6 millioner brugere på verdensplan. Dette er dog ingenting sammenlignet med Apple Music og markedslederen Spotify.

 – Til kamp mod Spotify – Apple Music genopfriskes

Deezer Family koster 149 kroner per måned og kræver, at samtlige tilmeldte familiemedlemmer bor på den samme adresse. Det almindelige Deezer Premium+ abonnement koster 99 kroner om måneden.

Mere til historien

Foruden Deezer kan give en personlig brugeroplevelse til alle familiemedlemmerne ved, at afspille de enkeltes favoritnumre, så er der også en smart funktion der hedder Family Mix. Family Mix funktionen skræddersyr et miks af musiknumre de forskellige familiemedlemmer kan lide. Dermed får man mulighed for at både påvirke og udvide de øvrige familiemedlemmers musiksmag.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer