Deezer tilbyder nu også familiepakke

De fleste musikstreamingtjenester tilbyder familieabonnementer. Deezer har dog ikke haft det i deres sortiment, men nu er de klar med et til en skarp pris.

Deezer på forskellige enheder (Foto: Deezer)

Deezer på forskellige enheder (Foto: Deezer)

Apple Music, Spotify og Google Play har alle længe tilbudt et familieabonnement, som kort sagt lader hele familien ”lytte med”. Nu er Deezer langt om længe klar med et lignende familieabonnement.

Deezer giver brugerne mulighed for, at op til 6 personer kan dele deres Deezer Family-abonnement for 50 kroner ekstra om måneden i forhold til det almindelige abonnement. Det er desuden muligt, at streame på op til 18 forskellige enheder – 3 per familiemedlem.

 - Musiktjeneste i økonomiske problemer

Du får med Deezer desuden adgang til mere end 40 millioner musiknumre, som alle kan afspilles offline.

Deezer klar med nye Family abonnement (Kilde: Deezer)

Deezer klar med nye Family abonnement (Kilde: Deezer)

- ”Vi har alle helt særlige minder forbundet til den musik, vi lytter til. Og uanset hvordan man vender det, sker det langt hyppigere, at forældre og børn påvirker og udvikler hinandens musiksmag. Med Deezer Family får vi skabt bro mellem familiens medlemmer og øget alles lyst til at lytte til ny musik,” siger Nanna Lindhardt Hansen, skandinavisk musikredaktør hos Deezer.

Deezer har eksisteret siden 2007 og har i dag mere end 6 millioner brugere på verdensplan. Dette er dog ingenting sammenlignet med Apple Music og markedslederen Spotify.

 - Til kamp mod Spotify - Apple Music genopfriskes

Deezer Family koster 149 kroner per måned og kræver, at samtlige tilmeldte familiemedlemmer bor på den samme adresse. Det almindelige Deezer Premium+ abonnement koster 99 kroner om måneden.

Mere til historien

Foruden Deezer kan give en personlig brugeroplevelse til alle familiemedlemmerne ved, at afspille de enkeltes favoritnumre, så er der også en smart funktion der hedder Family Mix. Family Mix funktionen skræddersyr et miks af musiknumre de forskellige familiemedlemmer kan lide. Dermed får man mulighed for at både påvirke og udvide de øvrige familiemedlemmers musiksmag.

YouTube arbejder på ny platform

KORT NYT: En ny platform kan måske snart se dagens lys. Der svirrer i hvert fald rygter om, at YouTube planlægger en nyhed til efteråret.

(mere…)
Sådan lyder Sonys 10-spors mobilstudie

VIDEO: Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV. Vi har testet mulighederne med Music Pro.

(mere…)
Disney suger abonnenter til sig - prisstigning på vej

Disneys streamingtjeneste Disney+ præsterer i andet kvartal i år voldsomt fine tal.

(mere…)
Stor ændring på vej til HBO Max

Nye biograffilm fra Warner Bros. kommer ikke længere automatisk på HBO Max.

(mere…)
Dansk sammenlægning af HBO Max sker først i 2024

Inden 2025 er planerne for Warner Bros. Discovery, at HBO Max globalt runder 130 millioner abonnenter.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram