Deezer tilbyder nu også familiepakke

De fleste musikstreamingtjenester tilbyder familieabonnementer. Deezer har dog ikke haft det i deres sortiment, men nu er de klar med et til en skarp pris.

Deezer på forskellige enheder (Foto: Deezer)

Deezer på forskellige enheder (Foto: Deezer)

Apple Music, Spotify og Google Play har alle længe tilbudt et familieabonnement, som kort sagt lader hele familien ”lytte med”. Nu er Deezer langt om længe klar med et lignende familieabonnement.

Deezer giver brugerne mulighed for, at op til 6 personer kan dele deres Deezer Family-abonnement for 50 kroner ekstra om måneden i forhold til det almindelige abonnement. Det er desuden muligt, at streame på op til 18 forskellige enheder – 3 per familiemedlem.

 – Musiktjeneste i økonomiske problemer

Du får med Deezer desuden adgang til mere end 40 millioner musiknumre, som alle kan afspilles offline.

Deezer klar med nye Family abonnement (Kilde: Deezer)

Deezer klar med nye Family abonnement (Kilde: Deezer)

– ”Vi har alle helt særlige minder forbundet til den musik, vi lytter til. Og uanset hvordan man vender det, sker det langt hyppigere, at forældre og børn påvirker og udvikler hinandens musiksmag. Med Deezer Family får vi skabt bro mellem familiens medlemmer og øget alles lyst til at lytte til ny musik,” siger Nanna Lindhardt Hansen, skandinavisk musikredaktør hos Deezer.

Deezer har eksisteret siden 2007 og har i dag mere end 6 millioner brugere på verdensplan. Dette er dog ingenting sammenlignet med Apple Music og markedslederen Spotify.

 – Til kamp mod Spotify – Apple Music genopfriskes

Deezer Family koster 149 kroner per måned og kræver, at samtlige tilmeldte familiemedlemmer bor på den samme adresse. Det almindelige Deezer Premium+ abonnement koster 99 kroner om måneden.

Mere til historien

Foruden Deezer kan give en personlig brugeroplevelse til alle familiemedlemmerne ved, at afspille de enkeltes favoritnumre, så er der også en smart funktion der hedder Family Mix. Family Mix funktionen skræddersyr et miks af musiknumre de forskellige familiemedlemmer kan lide. Dermed får man mulighed for at både påvirke og udvide de øvrige familiemedlemmers musiksmag.

Netflix vækster i første kvartal 2024

KORT NYT: Netflix har haft en god start på 2024, hvor første kvartal viste større vækst i abonnenter end forventningerne havde været.

(mere…)
Max: Her er priserne i Danmark

I næste måned sættes stikket i til Max. Her er priserne på abonnementerne. Læs mere om dem her.

(mere…)
Sportfan? Du kommer til at betale

Fra den kommende sportssæson er det nye tider på streamingtjenesterne. Regningen ender hos dig som sportsfan.

(mere…)
Disney+ overtager fodboldrettigheder

Disney+ Danmark har sikret sig rettighederne til en række europæiske topkampe.

(mere…)
Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Fandt logins på Google – nu er han dømt

En mand fra Odense fandt brugernavne og kodeord til streamingtjenester via simpel søgning på Google.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram