Spotify runder 40 millioner betalende brugere

KORT NYT: Grundlæggeren af Spotify har oplyst, at streamingtjenesten nu har rundet 40 mio. betalende brugere og er uden sammenligning verdens største.

Daniel Ek oplyser på Twitter at Spotify nu har 40 millioner betalende brugere

Daniel Ek oplyser på Twitter at Spotify nu har 40 millioner betalende brugere

Mens nogle af konkurrenterne har problemer med økonomien, og kommer i medierne på baggrund af dette, så øger musiktjenesten Spotify atter deres brugermasse.

 – Spotify matcher Apple Music på prisen

Spotify har længe uden sammenligning været verden største musikstreamingtjeneste – og det sætter de endnu engang streg under.

Daniel Ek, Spotify’s CEO og grundlægger, har skrevet på Twitter, at streamingtjenesten nu har rundet 40 millioner betalende brugere.

– ”40 is the new 30. million J,” skrev Daniel Ek i tweetet. Det skriver CNet.com.

Denne offentliggørelse sker kun en uge efter, at konkurrenten Apple oplyste, at de nu har 17 millioner betalende brugere på deres konkurrerende tjeneste Apple Music.

Spotify rundede 30 millioner betalende brugere i marts måned og for omkring tre ungers tid siden havde Billboard eksklusivt fået oplyst, at de havde rundet mere end 39 millioner brugere.

 – 100 millioner Spotify-brugere – 30 millioner betalende

Mere til historien

Apple havde i april måned 13 millioner betalende brugere, hvilket altså nu er steget til mere end 17 millioner brugere.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.