100 millioner Spotify-brugere – 30 millioner betalende

4

Spotify er uden sammenligning den mest populære på verdensplan og nu har den rundet 100 millioner brugere, hvoraf 30 millioner er betalende brugere.

Spotify
Spotify

Musiktjenesten Spotify kan både være en gratis fornøjelse, men det er også muligt at betale for en premium udgave af tjenesten, hvilket giver flere muligheder. Og 30 procent af brugerne betaler altså for denne premium udgave. Spotify oplyser nemlig, at de nu har 100 millioner brugere, hvoraf 30 millioner af disse er betalende.

 – Til kamp mod Spotify – Apple Music genopfriskes

Det er nogle måneder siden, at Spotify fortalte, at de havde 30 millioner betalende brugere, men det er stadigvæk det officielle tal meldingen nu er om, at de har rundet 100 millioner brugere i alt.

Apples konkurrent til Spotify, Apple Music, har fået 15 millioner betalende brugere på kun ét år, men modsat Spotify så har Apple Music altså ikke en gratis version.

Det er dog ikke alle, i hvert fald ikke i Danmark, som betaler et abonnement direkte til Spotify, men har det som en del af deres mobil-abonnement. Spotify vil ikke ud med præcise tal for, hvor mange af deres Premium-kunder, som er direkte kunder.

Spotify matcher Apple Music på prisen

Det er derfor uvist, hvor ”tæt” konkurrencen på reelle betalender kunder er mellem Apple Music og Spotify.

Mere til historien

I Danmark er musikstreaming slået helt igennem og blevet den største indtægtskilde for musik. Det viser en ny rapport fra Rambøll.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer