Galaxy Note 7 lancering droppet i Holland

2

Weekendens nye problemer med Galaxy Note 7 enheder betyder nu, at lanceringen af Note 7 droppes i blandt andet Holland.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Den europæiske salgsstart på Galaxy Note 7 er meldt ud fra Samsung til at være fredag den 28. oktober 2016 – for de nye og “sikre” enheder. Samsung har ikke oplyst, om dette vil ændre sig baggrund af weekendens hændelser.

Medier: Samsung stopper Note 7-produktion midlertidigt

Men nu tager flere teleselskaber og forhandlere selv affære. Det resulterer blandt andet i, at lanceringen af Galaxy Note 7 er blevet droppet i Nederlandene hos en række forhandlere og teleselskaber.

Det er blandt andet The Phone House, Bol.com og Tele2, der allerede nu har valgt ikke at lancere Galaxy Note 7 på baggrund af de problemer, som der har været med Note 7 i udlandet. Det skriver GSMArena.com.

Hjemmesiden Droidapp.nl anbefaler deres læsere til at vente med, at købe en Galaxy Note 7 før der er et større overblik omkring problemerne. Derfor opfordrer de kunderne til, at vente og kan de ikke det, så anbefaler de eksempelvis Galaxy S7 Edge, som et godt alternativ.

Teleselskaber: Danskerne har fortsat stor interesse for Note 7

Om de nye problemer, som har ramt Samsung hen over weekenden, har betydning for den europæiske og danske lancering er endnu uvist.

Samsung har officielt meldt ud, at de justerer produktionen så de kan opnå den bedste sikkerhed.

 – Samsung bekræfter: Vi justerer Note 7 produktionen

Mere til historien

John G., chefredaktør på MereMobil.dk, har arbejdet i mobilbranchen i 20 år. Han husker ikke, der tidligere har været sager, som har været så kritisk for en mobilproducent. Derfor skal forbrugere huske på, at der er tale om en sjælden sag og ikke noget, der sker hver dag.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer