Apple: iOS 10 nu på mere end halvdelen af alle iOS-enheder

0

Apple har frigivet en opgørelse over udbredelsen af iOS-versionerne. Se hvor mange som har iOS 10 installeret.

De seneste tal fra Apple, som viser udbredelsen af de forskellige iOS-versioner (Kilde: Apple)
De seneste tal fra Apple, som viser udbredelsen af de forskellige iOS-versioner (Kilde: Apple)

Apple frigav tirsdag den 13. september 2016 iOS 10 til offentligheden og vanen tro blev den nye softwareopdatering installeret på mange enheder på verdensplan.

iOS 10 lå også til, ifølge flere analysefirmaer, at kunne blive den hurtigst udbredte iOS-version til dato – men det lykkedes ikke. Derfor er det fortsat iOS 9, som er den hurtigst udbredte iOS-version til dato.

Apple: iOS 9 er den hurtigst udbredte nogensinde

Apple har ikke siden inden frigivelsen af iOS 10 offentliggjort deres tal for udbredelsen af de forskellige iOS-versioner. Men er nu klar med de seneste tal, der altså viser mere end halvdelen af alle aktive iOS-versioner nu har iOS 10 installeret – helt præcis 54 procent.

Opgørelsen viser også, at der er 38 procent, som har iOS 9 installeret, mens der kun er 8 procent, der har tidligere versioner installeret.

 – iPhone gennem tiden – sådan har iOS udviklet sig

Tallene er offentliggjort ud fra besøg i Apples App Store fredag den 7. oktober 2016.

Mere til historien

Ifølge Mixpanel, der laver en “time for time” opgørelse over udbredelsen af de forskellige iOS-versioner havde nogle andre tal end Apple fredag den 7. oktober 2016. Tallene fra Mixpanel viste, at iOS 10 var installeret på 64,29 procent af alle iOS-enheder, mens iOS 9 var på 31,13 procent og ældre versioner var installeret på 4,57 procent.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer