Apple har frigivet ny opdatering til iOS 10

KORT NYT: En mindre opdatering til iOS 10 er nu frigivet. Den indeholder en fejlrettelse, der giver mere stabil mobilforbindelse.

Apple har frigivet den tredje opdatering til iOS 10, hvilket er sket kun cirka halvanden månedstid efter frigivelsen af iOS 10.

10 ting du skal vide om iOS 10

iOS 10.0.3 kan downloades via en over-the-air opdatering til alle iPhone 7 og iPhone 7 Plus enheder.

Og opdateringen indeholder en fejlrettelse, som har betydet nogle brugere midlertidigt fik afbrudt deres mobilforbindelse.

Der var kort efter iPhone 7 salgsstarten en række Verizon-brugere, der havde store problemer, hvilket resulterede i de tabte LTE-forbindelsen på deres nye enheder. Senere blev det et kendt problem, at også andre operatører oplevede disse fejl. Fejlen skulle nu være rettet for alle. Det skriver MacRumors.com.

iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

Netop nu er en større opdatering iOS 10.1 i betatest hos udviklere og public betatestere. Det er dog uvist, hvornår denne frigives til offentligheden.

Mere til historien

iOS 10.0.3 opdateringen fylder 102,8 MB på iPhone 7.

Læs også:
Disse iPhones og iPads får ikke iOS 10

Google slutter 2023 med stor opdatering til Pixel

I en stor opdatering til Google Pixel, er der kommet store nyheder til kamera-delen, og kunstig intelligens tager det til et højere niveau.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram