Apple har frigivet ny opdatering til iOS 10

KORT NYT: En mindre opdatering til iOS 10 er nu frigivet. Den indeholder en fejlrettelse, der giver mere stabil mobilforbindelse.

Apple har frigivet den tredje opdatering til iOS 10, hvilket er sket kun cirka halvanden månedstid efter frigivelsen af iOS 10.

- 10 ting du skal vide om iOS 10

iOS 10.0.3 kan downloades via en over-the-air opdatering til alle iPhone 7 og iPhone 7 Plus enheder.

Og opdateringen indeholder en fejlrettelse, som har betydet nogle brugere midlertidigt fik afbrudt deres mobilforbindelse.

Der var kort efter iPhone 7 salgsstarten en række Verizon-brugere, der havde store problemer, hvilket resulterede i de tabte LTE-forbindelsen på deres nye enheder. Senere blev det et kendt problem, at også andre operatører oplevede disse fejl. Fejlen skulle nu være rettet for alle. Det skriver MacRumors.com.

- iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

Netop nu er en større opdatering iOS 10.1 i betatest hos udviklere og public betatestere. Det er dog uvist, hvornår denne frigives til offentligheden.

Mere til historien

iOS 10.0.3 opdateringen fylder 102,8 MB på iPhone 7.

Læs også:
- Disse iPhones og iPads får ikke iOS 10

Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Disse iPhones understøtter iOS 16

Til efteråret er Apple klar med iOS 16 til iPhone. Se hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
iOS 16 siger farvel til disse telefoner

OVERBLIK: Når Apple til efteråret er klar med den store iOS 16-opdatering, så betyder det et farvel til nogle iPhone-modeller, der ikke kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
De vigtigste nyheder i iOS 16

OVERBLIK: Nyhederne omkring iOS 16-opdateringen til iPhone står i kø. Her er de vigtigste.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram