Android Nougat er på vej til de første smartphones

2

Android 7.0 Nougat kan være på vej mod Moto G, som den første ikke-Google producerede telefon.

Android Nougat (Foto: Google)
Android Nougat (Foto: Google)

Google præsenterede Android 7.0 Nougat i sommer, men først her i efteråret er opdateringen blevet tilgængelig for forbrugerne.

Google har selv lanceret Pixel og Pixel XL, som naturligvis kommer med Android 7.0 Nougat fra salgsstart. Men allerførst med Android 7.0 Nougat var LG’s V20. Alle tre smartphones er helt nye, og Android 7.0 skal selvfølgelig også ud til ældre smartphones.

 – Her er nyhederne i Android 7.0 Nougat

Her kunne man nemt forstille sig, at Samsung, Sony eller LG meldte sig på banen med en af deres topmodeller, men Lenovo er den første producent, som er klar med en opdatering. Bliver det så topmodellen Moto Z? Nej, det bliver såmænd mellemklasse modellerne Moto G4 og G4 Plus. Dette kan måske næsten ses som et socialt eksperiment, da Moto G4 kun er lanceret i ganske få lande, bl.a. Indien. Lenovo har nemlig opdateret deres informationsside i Indien om Moto G4 til at inkludere viden om 7.0 Nougat.

Foto: Motorola G4
Foto: Motorola G4

Selvom vi kan sidde her i kolde Danmark og være jaloux på, at man i Indien får Android 7.0 som nogle af de første, kan det måske spare os fra en række bekymringer. Google havde nemlig en række problemer med 7.0 opdateringen til Nexus 6 og 9. Derfor er det ikke så underligt at mange producenter venter og ser tiden lidt an.

Både Sony og HTC har offentliggjort hvilke modeller, som de vil opdatere. Hos begge producenter er der primært tale om dyre topmodeller. Men mon ikke nogle af mellemklassesmartphones får Nougat på et tidspunkt. Det ville hvert fald være en velkommen gestus hvis producenterne giver Nougat til mange flere smartphones end hvad der er offentliggjort på dette tidspunkt.

Mere til historien

LG siger selv de er i gang med at teste Nougat og forventer det først er i midten af november, at G5 kan få den søde opdatering. For Samsung er det primært topmodellerne: Galaxy Note 5, (Note 7), Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+, S7, and S7 Edge.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer