Android 7.0 Nougat – udrulningen er startet til Nexus

12

Google har startet udrulningen af Android 7.0 Nougat til de første enheder. Nu er Nougat på vej til flere Nexus-enheder.

Android 7.0 Nougat klar til Nexus-enheder (Kilde: Google)
Android 7.0 Nougat klar til Nexus-enheder (Kilde: Google)

Vi skrev i sidste uge, at det canadiske teleselskab Telus meldte ud, at Android 7.0 Nougat opdateringen ville blive udrullet fra i dag af – og de fik ret.

 – Android 7.0 Nougat kommer næste uge

Google har nemlig her til aften (22. august 2016) officielt frigivet den endelige version af Android 7.0 Nougat, der dog i første omgang kun er til udvalgte Nexus-enheder. Det skriver Google på deres officielle blog.

Android 7.0 Nougat er i første omgang tilgængelig til Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 6, Nexus 9, Nexus Player og Pixel C.

Google udruller altid deres softwareopdateringer i bølger. Derfor er det heller ikke usandsynligt, at du kan opleve den endnu ikke er klar til din Nexus-enhed. Tjek manuelt om opdateringen er tilgængelig for dig ved, at gå ind i ”Indstillinger” – ”Om telefonen” – ”Softwareopdateringer”. Har du mere tålmodighed, så kan du også vente til du vil modtage en notifikation om den er klar til din enhed.

Galaxy Note 7 opdateres hurtigt til Android 7.0 Nougat

Android Nougat (Foto: Google)
Android Nougat (Foto: Google)

Du kan søge på Googles hjemmeside, hvis den ikke er klar. Det kræver dog lidt mere teknisk snilde, at installere den manuelt ved at flashe filen ind på telefonen.

Har du en anden Android-enhed end en Nexus, så skal du væbne dig med tålmodighed før du kan opdatere til Android 7.0 Nougat. Der er generelt ingen garanti for, at lige præcis din enhed bliver opdateret. Men har du en topmodel fra en af de mange producenter er chancen stor. Dog er det op til de enkelte producenter, at tilpasse softwaren med deres tilpasninger og efterfølgende, det er derfor ikke unormalt at der går flere måneder før de udsender den.

 – Android N hedder officielt Android Nougat

De enkelte Android-producenter plejer at melde ud, hvilke af deres Android-enheder de vil supporterer med den seneste opdatering.

Mere til historien

Android 7.0 Nougat er formentlig den sidste store softwareopdatering, som enhederne Nexus 6, Nexus 9 og Nexus Player modtager. Ifølge Googles opdateringspolitik er der dog fortsat et år tilbage med de månedlige sikkerhedsopdateringer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer