Android 7.0 Nougat – udrulningen er startet til Nexus

Google har startet udrulningen af Android 7.0 Nougat til de første enheder. Nu er Nougat på vej til flere Nexus-enheder.

Android 7.0 Nougat klar til Nexus-enheder (Kilde: Google)

Android 7.0 Nougat klar til Nexus-enheder (Kilde: Google)

Vi skrev i sidste uge, at det canadiske teleselskab Telus meldte ud, at Android 7.0 Nougat opdateringen ville blive udrullet fra i dag af – og de fik ret.

 – Android 7.0 Nougat kommer næste uge

Google har nemlig her til aften (22. august 2016) officielt frigivet den endelige version af Android 7.0 Nougat, der dog i første omgang kun er til udvalgte Nexus-enheder. Det skriver Google på deres officielle blog.

Android 7.0 Nougat er i første omgang tilgængelig til Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 6, Nexus 9, Nexus Player og Pixel C.

Google udruller altid deres softwareopdateringer i bølger. Derfor er det heller ikke usandsynligt, at du kan opleve den endnu ikke er klar til din Nexus-enhed. Tjek manuelt om opdateringen er tilgængelig for dig ved, at gå ind i ”Indstillinger” – ”Om telefonen” – ”Softwareopdateringer”. Har du mere tålmodighed, så kan du også vente til du vil modtage en notifikation om den er klar til din enhed.

Galaxy Note 7 opdateres hurtigt til Android 7.0 Nougat

Android Nougat (Foto: Google)

Android Nougat (Foto: Google)

Du kan søge på Googles hjemmeside, hvis den ikke er klar. Det kræver dog lidt mere teknisk snilde, at installere den manuelt ved at flashe filen ind på telefonen.

Har du en anden Android-enhed end en Nexus, så skal du væbne dig med tålmodighed før du kan opdatere til Android 7.0 Nougat. Der er generelt ingen garanti for, at lige præcis din enhed bliver opdateret. Men har du en topmodel fra en af de mange producenter er chancen stor. Dog er det op til de enkelte producenter, at tilpasse softwaren med deres tilpasninger og efterfølgende, det er derfor ikke unormalt at der går flere måneder før de udsender den.

 – Android N hedder officielt Android Nougat

De enkelte Android-producenter plejer at melde ud, hvilke af deres Android-enheder de vil supporterer med den seneste opdatering.

Mere til historien

Android 7.0 Nougat er formentlig den sidste store softwareopdatering, som enhederne Nexus 6, Nexus 9 og Nexus Player modtager. Ifølge Googles opdateringspolitik er der dog fortsat et år tilbage med de månedlige sikkerhedsopdateringer.

AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram