Pokémon Go Plus-armbåndet tilgængeligt i Danmark

0

Er du stadigvæk hooked på sommerens dille ”Pokémon Go”, så kan du nu købe Bluetooth-armbådnet Pokémon Go Plus i Danmark.

Pokémon Go Plus
Pokémon Go Plus

Sommerens helt store dille var uden sammenligning mobilspillet Pokémon Go, som fik børn, unge og ja – generelt alle aldre op ad sofaen og rundt i lokalområdet for at finde de populære Pokémons.

Og selvom der er mange, der ikke længere spiller det populære mobilspil, så spilles det stadigvæk flittigt i ind- og udland.

 – Power Poke – powerbank til Pokémon Go dillen

Men et af de helt store problemer, der har været med Pokémon Go er, at det har slugt ekstremt meget strøm på de mange spilleres telefoner. Derfor har mange også gået med en powerbank for, at det ikke gik ud over fangsten af de mange Pokémons.

Pokémon Go Plus kan dog hjælpe dig med, at spare på strømmen på din mobiltelefon, samt gøre jagten på Pokémons sjovere.

Sådan bruger du Pokémon Go Plus

Pokémon Go Plus
Pokémon Go Plus

Først og fremmest skal du have en telefon, der er kompatibel med Pokémon Go Plus armbåndet. Dette er iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus.

Har du en Android-telefon skal den først og fremmest have mindst 2 GB RAM (hukommelse) og have Android 4.4 eller nyere (frem til Android 6.0).

 – Pokémon Go ramte Danmark og særligt TDC-kunder

Telefonerne skal også have Bluetooth 4.0.

Armbåndet skal forbindes til telefonen med Bluetooth og når det er det, så vil det blinke og vibrere når der er en Pokémon i nærheden. Du trykker på armbåndets knap når du skal kaste en Poké Ball og altså indfange Pokémons. Lykkedes det så lyser og vibrerer armbåndet igen.

Pokémon Go Plus
Pokémon Go Plus

Du kan søge efter Poké Stops ved, at trykke på den store knap på armbåndet.

 – Fra level 20 bliver Pokémon Go mega svært – og dyrt

Pokémon Go Plus koster 399 kroner i vejledende udsalgspris.

Mere til historien

CDON, ComputerCity, CoolShop, Dustin, Expert, Komplett, Power, ProShop samt Bilka og Føtex er nogle af de steder, hvor du kan købe Pokémon Go Plus.

Læs også:

Sådan belaster Pokémon Go mobilnetværkene

– Poke

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer