Krak app har fået tiltrængt kærlighed

Krak har fornyet deres app, så den indbyder til lokale oplevelser, og ikke blot er en søgemaskine.

Krak logo

Krak logo

De tidligere versioner af Krak-app’en forudsatte, at brugeren vidste, hvad han eller hun søgte efter. I den nye, opdaterede version er det ikke længere nødvendigt. Krak-app’en har udviklet sig fra bare at være en effektiv søgetjeneste til også at være en kilde til inspiration til lokale oplevelser.

– Krak klar med app til Apple Watch

Ved at trykke på ”oplevelser i nærheden” præsenteres nærområdet på et detaljeret og billedbårent skærmbillede. Nærliggende butikker og serviceudbydere vises i en dynamisk og kategori-inddelt oversigt, og med links til Wikipedia-artikler kan du læse mere om interessante ting og steder i nærheden. Desuden får brugeren den aktuelle vejrudsigt og diverse fakta om området, som fx kommune, postnummer og koordinater. Samtidig tilbyder Krak naturligvis stadig søgefunktion og kort, hvor du kan skifte mellem det almindelige kort, gadefoto og luftfoto.

”På mobilen kan man få en overflod af hjælpemidler, hvor man kan søge information og adresser baseret på sin geografiske position. Men der mangler ofte overblik, helhed og inspiration. Vores vision er at være symbolet på lokale opdagelser, og med denne opdatering forstærker vi den position,” siger Mattias Wedar, chef for User & Customer Experience i Eniro-koncernen, som står bag Krak, der er Danmarks største lokale søgetjeneste.

Du kan se nogle screenshots fra deres nye app her:

Kraks app kan hentes gratis på:
iTunes: https://itunes.apple.com/dk/app/krak-search-maps-services/id322079342?mt=8
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.krakk.android&hl=en

Sådan så app’en ud i 2014

Hvis du er i det nostalgiske hjørne kan du her se hvordan app’en så ud i 2014, da den blev lanceret.

Mere til historien

Eniro, der ejer Krak, er en førende søgevirksomhed for personer og virksomheder i Norden. Eniros indhold er tilgængeligt gennem internet- og mobiltjenester, trykte vejvisere samt nummeroplysnings- og sms-tjenester. I Danmark udgiver Eniro bl.a. online- og mobilsøgetjenesterne Krak, Proff og De Gule Sider samt Mostrup Vejviser, Den Røde Lokalbog og Kraks Kortbøger. Eniro-koncernen har ca. 1.900 ansatte i Sverige, Norge, Danmark, Polen og Finland.

Krak klar med app til Apple Watch

Krak har udviklet en ny speciel app til Apple Watch, der giver mulighed for at søge i 12 kategorier direkte fra håndleddet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram