Krak klar med app til Apple Watch

1

Krak har udviklet en ny speciel app til Apple Watch, der giver mulighed for at søge i 12 kategorier direkte fra håndleddet.

Allan Jakobsen, der er adm. direktør for Eniro Danmark, som står bag Krak (Foto: Eniro)
Allan Jakobsen, der er adm. direktør for Eniro Danmark, som står bag Krak (Foto: Eniro)

Søgetjenesten Krak har udviklet en specialiseret applikation til Apple Watch, der kort og godt er en light-version af Kraks app til iOS og Android.

Den nye Krak til Apple Watch giver dig mulighed for, at søge i 12 udvalgte kategorier direkte fra dit håndled.

Kategorierne er udvalgt efter hvilke ting, som du kan have behov for at søge efter her og nu. De spænder derfor fra alt fra caféer og pizzeriaer, til dagligvarebutikker og skadestuer.

 – Apple ude med nye opdateringer til Mac og Apple Watch

– ”Med Apple Watch tager de såkaldte ’wearable’ teknologier et helt nyt skridt, og det passer perfekt til at kunne have Krak med dig på en smart måde. Vores spidskompetence er at levere hurtige, præcise svar på, hvor du finder det, du søger i nærheden, og det er helt oplagt at lægge vores lokale søgning ind i dit Apple Watch. Vi har designet app’en, så du med kun et par klik kan få opfyldt en række behov, og vi er meget spændte på, hvordan brugerne tager imod app’en på denne nye platform,” siger Allan Jakobsen, der er adm. direktør for Eniro Danmark, som står bag Krak.

Applikationen fungerer ved, at når du aktiverer den får du en oversigt over de 12 udvalgte kategorier og ét ekstra klik gør, at du kommer ind på søgeresultatet, der kan sorteres efter relevans, afstand eller bedste brugerbedømmelser.

 – Danskerne nysgerrige overfor Apple Watch

Du kan downloade Krak til Apple Watch gratis i Apples App Store.

Mere til historien

Krak til Apple Watch er en udvidelse af den almindelige Krak applikation til iOS og applikationerne er synkroniserede, hvilket betyder dine søgeresultater fra Apple Watch også vises på din iPhone, hvis applikationen er aktiveret der.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer