Huawei på vej med Google-tablet – specifikationer lækket

0

Rygterne svirrer om en kommende 7 tommer tablet fra Huawei og Google. Nu er specifikationerne også lækket. Se mere her.

Nexus 6P fra Huawei og Google
Nexus 6P fra Huawei og Google

Foruden Nexus-telefoner har Google også forsøgt sig med nogle Nexus-tablets – uden det store held. Nu gør Google angiveligt et nyt tablet-forsøg.

 – Nexus 5 og Nexus 7 får ikke Android 7.0 Nougat

Google har ellers ikke forsøgt sig på tablet-markedet siden HTC’s 9 tommer Nexus-tablet i 2014, men nu skulle Huawei ifølge rygterne producere ny Google-tablet. Det er i hvert fald kommet Twitter-brugeren @EvLeaks for øre.

Google og Huawei har tidligere arbejdet sammen på sidste års ene Nexus-telefon, der lød navnet Nexus 6P.

Men et nyt samarbejde skulle altså være i gang – og denne gang i forbindelse med en tablet. Og specifikationerne skulle angiveligt også være lækket. Det skriver den tyske hjemmeside Huawei Blog.

Der skulle være tale om en lille 7 tommer skærm med en QHD-skærmopløsning på 1.440 x 2.560 pixels med en pixeltæthed på 420 PPI. Skærmformatet er i 16:9.

 – Læs også: De fem bedste Android-tablets

Ifølge Huawei Blog, så kommer den nye tablet med en Snapdragon 820-processor, 4 GB RAM, 64 GB intern hukommelse, 13 megapixels kamera. Google har tidligere ikke haft mulighed for understøttelse af eksternt microSD-kort i Nexus-tablets.

Oplysningerne skulle stamme fra en prototype, så der kan endnu foretages ændringer.

Der er ingen oplysninger om navnet på den kommende tablet, men den kunne også få navnet ”Pixel” – ligesom det ventes de kommende Google-telefoner får.

 – Google Nexus skifter navn til Google Pixel

Det ventes, at Google og Huawei’s tablet vil blive lanceret i slutningen af året.

Mere til historien

Huawei har også produceret tablets i eget navn. De er kendt som MediaPad’s og inkluderer blandt andet modellerne X1 og X2.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer