HTC afslører HTC Desire 10 i september

0

HTC har mere nyt i ærmet og det ventes, at de tirsdag den 20. september vil offentliggøre to nye telefoner, som der får navnene Desire 10 Pro og Lifestyle. Læs mere her.

HTC lancerede under IFA-messen, som blev afholdt i Berlin primo september, den nye HTC One A9s, der er en efterfølger til sidste års model One A9 – dog til en lavere prissætning.

HTC One A9s – dansk pris og tilgængelighed

Men HTC har mere i ærmet. Den næste lancering fra den taiwanesiske producent er sat til at finde sted tirsdag den 20. september 2016. Hvilket HTC selv har lavet en teaserfilm for på deres officielle Twitter-profil. Du kan se filmen herunder.

 – HTC One A9s er officiel

Holder rygterne stik, så er det HTC Desire 10, som HTC vil afsløre. Og der skulle eftersigende ikke være tale om én telefon – men hele to – Desire 10 Pro og Desire 10 Lifestyle. Det skriver GSMArena.com.

Ifølge tidligere rygter og lækkede oplysninger, så skulle de to Desire 10-telefonre komme med ens design. Dog er Pro-modellen mere ”high-end” end Lifestyle-modellen.

Desire 10 Lifestyle ventes, at komme med en 5,5 tommer 720p touch-skærm, 13 megapixels kamera, 5 megapixels frontkamera, Snapdragon 400 processor, Android 6.0 Marshmallow med HTC Sense og BoomSound Hi-Fi Edition stereo højttalere. Samt i varianter med enten 2 eller 3 GB RAM og 16 eller 32 GB intern hukommelse.

Der er endnu ikke noget omkring specifikationerne på Desire 10 Pro.

Ligesom det også er uvist om HTC Desire 10-telefonerne kommer på det danske marked.

Mere til historien

Foruden Desire 10-telefonerne, så ventes det også HTC har produceret de kommende “Google-telefoner”, som i år angiveligt ikke længere hedder Nexus, men formentlig får navnene Google Pixel og Pixel XL.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer