Doro lancerer applikationen Connect & Care-tjeneste

0

Mobilproducenten Doro lancerer en ny applikation, der hedder Connect & Care, som samler seniorers familiemedlemmer og venner i et socialt netværk.

Doro Connect & Care (Foto: Doro)
Doro Connect & Care (Foto: Doro)

Den svenske mobilproducent Doro, som har specialiseret sig i brugervenlige telefoner til seniorer, lancerer en ny service, der hedder Doro Connect & Care.

Connect & Care er en applikation, som pårørende kan downloade til deres egne smartphones, og dermed blive tilknyttet et socialt netværk omkring senioren.

Netværkets medlemmer kan sende beskeder og billeder til hinanden i chatfunktionen.

 – Smartphone-skole for seniorer åbnes af Doro

Senioren kan også via applikationen bede om hjælp til indkøb, ligesom det er muligt at aftale og koordinere, hvem der hjælper med kørsel til lægebesøg, slår græs eller andre praktiske gøremål.

Connect & Care hjælper også til med sikkerheden i akutte situationer. Trykkes der på telefonens ”nødknap” så får netværkets medlemmer en notifikation om, at telefonens ejer har brug for hjælp. Ligesom applikationen også automatisk sender notifikationer, hvis brugerens telefon ikke har været i bevægelse i 24 timer – eller hvis gentagne opkald ikke besvares.

Foruden Doro Connect & Care, så har Doro også funktionen My Doro Manager, som hjælper smartphonenybegyndere ved, at familie og venner også kan ”fjernstyre” eksempelvis kalenderaftaler m.v.

– ”My Doro Manager har til formål at hjælpe med det tekniske, mens Doro Connect & Care® går skridtet videre og fungerer mere som en omsorgs- og tryghedsfunktion, der primært er tiltænkt den ældste del af vores målgruppe, som har behov for daglig kontakt, omsorg og hjælp fra pårørende,” forklarer Rudi Iversen.

 – Doro 8030 – ny smartphone til seniorerne

My Doro Manager og Doro Connect & Care® er forudinstalleret på alle Doros nyere smartphones – og på et udvalg af mobilproducentens øvrige mobiltelefoner. Begge tjenester vil være tilgængelige fra midten af oktober 2016.

Mere til historien

Foruden Doro Connect & Care så lancerer Doro også en ny version af ”My Doro Manager”, der bliver en webbaseret hjælpe-funktion. Med den nye webtjeneste bliver det også muligt, at ændre indstillinger som lyd og lys, gemme og dele billeder og meget mere fra PC’en.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer