Smartphone-skole for seniorer åbnes af Doro

Doro har lanceret en “smartphone-skole” til seniorer, som skal lære seniorerne om smartphones mange muligheder.

Doro ældremobil (Foto: Doro)

Doro vil hjælpe ældre med deres smartphone (Foto: Doro)

Mobilproducenterne Doro, som har speciale i telefoner til seniorer, har netop lanceret en “smartphone-skole”, hvor seniorer kan lære om de mange muligheder, som en smartphone giver.

Smartphone-skolen er en masse enkle guides, der skal lære seniorerne smartphones muligheder at kende, samt styrke deres interesse for de tekniske færdigheder. Derudover skal den også give flere mod og lyst til, at prøve kræfter med en mere avanceret telefon.

Doro mener, at det er tiltrængt med en smartphone-skole, da flere og flere ældre også får øjnene op for de tekniske enheder.

-“Vores egne brugerundersøgelser viser, at der i gruppen 65+ er en stadig stigende efterspørgsel på smartphones. Hele 60 procent har intentioner om at købe en smartphone næste gang, de skal have ny mobiltelefon,” fortæller Country Manager hos Doro Danmark, Rudi Iversen.

Doro 8030 – en ny smartphone til seniorer

Smartphones er ikke åbenlyse for alle

Smartphone-skolen består af seks forskellige guides, som blandt andet forklarer, hvordan man bruger WiFi, downloader underholdning til sin telefon i form af lydbøger og podcasts, og hvordan man kan bruge sin smartphone til at finde vej, hvis man skal ud at rejse.

Muligheder, som kan virke åbenlyse for den erfarne smartphonebruger – men ikke nødvendigvis er det for førstegangsbrugere.

-“Er man ikke vant til at bruge smartphones, kan det være en stor hjælp at få forklaret, hvor mange muligheder der egentligt er – og hvordan man gør. Vi brænder for at sprede moderne teknologi til en målgruppe, som ofte er lidt oversete i teknologiudviklingen. Med vores nye smartphone-skole håber vi at inspirere endnu flere seniorer og give dem blod på tanden til at prøve kræfter med smartphonen,” forklarer Rudi Iversen.

TEST: Doro Liberto 825

Doro har udviklet mere logisk brugerflade

Doro har i flere år været kendt, som en af de førende producenter inden for seniorvenlige smartphones og de kom med på smartphone-bølgen i 2013, hvor de kom med deres første smartphone, og har siden sendt en række smartphones på markedet. I 2015 lancerede de Doro Liberto 825, som er den første smartphone med Doros egenudviklede brugerflade.

-“Vores undersøgelser og interviews viser, at almindelige smartphones ikke er hverken særlig brugervenlige eller logiske for nybegyndere. Med det som udgangspunkt besluttede vi sidste år at udvikle vores egen brugerflade, hvor hele menustrukturen tager afsæt i, hvad der virker intuitivt for målgruppen. Det gør den særligt egnet til nybegyndere,” fortæller Rudi Iversen.

Frem til slutningen af juni udgiver Doro i alt seks forskellige guides – de første er allerede online.

TEST: LG Easy Smart – klaptelefonen er tilbage

Mere til historien

Du finder de første guides i Doros smartphone-skole her: www.doro.dk/smartphone-skolen. Derudover kan du også følge smartphone-skolen på Facebook.

Hørefejl? – Doro HearingBuds giver nye muligheder

TEST: Doro HearingBuds skærer igennem kaos og det højlydte. Og så spiller de bare fremragende.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre
(mere…)
Doro nedbryder skellet mellem headset og høreapparat

Folk med høreproblemer får en ny mulighed med Doros nye, banebrydende headset.

(mere…)
Doro 8210 – ny smartphone klar til seniorerne

Her er Doro 8210, en ny smartphone til seniorerne.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
Hver femte dansker er digitalt udfordret

Næsten 900.000 danskere er digitalt udfordrede, viser nye tal fra Danmarks Statistik.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram