Doro klar med tre nye klaptelefoner

Doro har lanceret en ny serie klaptelefoner med ekstra stor skærm. Læs om Doro 6521, 6526 og 6531 - arvtagerne til den populære PhoneEasy-serie.

Doro 6531 (Foto: Doro)

Doro 6531 (Foto: Doro)

Doro har offentliggjort deres nye 65-serie, som består af en række klassiske klaptelefoner og fremvist disse på IFA-messen i Berlin.

De nye modeller er Doro 6521, Doro 6526 og topmodellen Doro 6531.

En fælles ting for alle tre modeller er, at de kommer med Doros signaturfunktioner, men også ”åbner” døren lidt op for den digitale verden. Dette gøres via en enkelt navigationsknap, som kan hjælpe brugeren med at gå på nettet.

Doro har netop fået foretaget en undersøgelse, som viser det ikke er alle seniorer, der har lyst til eller mod på at have en smartphone. Og det er netop denne målgruppe, at den nye 65-serie er tiltænkt til.

 - De klassiske klaptelefoner hitter fortsat hos seniorer

Telefonerne er udviklet med udgangspunkt i, at enkelhed ikke nødvendigvis er lig med begrænsninger. Den nye navigationsknap giver derfor seniorerne mulighed for, at surfe på nettet, gå på Facebook og sende mails via et simpelt mailprogram.

De tre nye klaptelefoner fungerer også alle med høreapparater (HAC) og har HD-lyd, hvilket skal give brugerne en god lydoplevelse. HD-lyd kræver at teleselskabet understøtter funktionen.

Derudover kommer de med en ekstra stor skærm, som har et skarpt og tydeligt billede og mulighed for talende taster. Telefonerne har desuden Bluetooth, lommelygte, FM-radio og forhøjede fysiske taster.

Doro 6531 (Foto: Doro)

Doro 6531 (Foto: Doro)

Ekstra skærm

Modellerne Doro 6526 og Doro 6531 har også en ekstra skærm på ydersiden af telefonen. Denne skal hjælpe brugeren med at se hvem der ringer uden, at telefonen behøver åbnes.

Topmodellen Doro 6531 indeholder tryghedstjenesten Doro Connect & Care, som Doro ligeledes lancerede under IFA-messen. Tjenesten hjælper brugerne med at holde kontakt til venner og familie, samt gør det nemt for seniorer at bede deres netværk om hjælp til diverse ting, hvad enten det er i dagligdagen eller i nødsituationer.

 - Doro klar med tjenesten Connect & Care

Populær forgænger

Doro oplyser, at den nye 65-serie er arvtager til de populære Doro PhoneEasy 631 og PhoneEasy 632. Dermed er der store forventninger til de nye telefoner.

Doro 6521 og Doro 6526 er allerede i butikkerne nu, mens Doro 6531 først lander i løbet af september 2016.

Doro 6526 koster netop nu lige under 1.400 kroner uden abonnement hos blandt andet ProShop.dk og kommer i farven sølv. Doro 6521 kommer i farverne grafitgrå eller rød og fås til omkring 1.195 kroner uden abonnement. Doro 6531 får en pris på omkring 1.895 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Doro har tidligere lanceret en “smartphone-skole” til seniorer, som skal lære seniorerne om smartphones mange muligheder.

Digital udvikling: Ældre frygter digital ekskludering

Et stigende antal ældre har svært ved at forstå det teknologiske sprog, og er bekymret for den hastighed den teknologiske udvikling har.

(mere…)
IFA-messen 2021 aflyses på grund af coronapandemien

IFA-messen 2020 blev afholdt anderledes end normalt på grund af coronapandemien. Håbet var IFA kunne afholdes "rigtigt" i år. Men nu aflyses IFA 2021 helt.

(mere…)
Samsung deltager ikke i forbrugermessen IFA

IFA-messen bliver i år uden Samsungs deltagelse. Samsung vil afholde deres egen event.

(mere…)
Doro hjælper danske ældre i isolation

Corinakrisen betyder, at mange ældre er endt i isolation og ufrivillig ensomhed. Doro har i samarbejde med Oister valgt at donere mobiler til udsatte ældre.

(mere…)
Doro 8050 - smartphone for under 2000 kroner til mormor

Doro er klar med en ny smartphone, hvor du kan få ”mormor” med på smartphone-bølgen. Pris: Under 2.000 kroner, men fortsat med Doros egne funktioner.

(mere…)
Ældre danskere streamer mere og mere

Ifølge DR’s Medieforsknings rapport ”Medieudviklingen 2019” streamer danskere mellem 47-75 år dobbelt så meget, som for fem år siden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram