Doro klar med tre nye klaptelefoner

0

Doro har lanceret en ny serie klaptelefoner med ekstra stor skærm. Læs om Doro 6521, 6526 og 6531 – arvtagerne til den populære PhoneEasy-serie.

Doro 6531 (Foto: Doro)
Doro 6531 (Foto: Doro)

Doro har offentliggjort deres nye 65-serie, som består af en række klassiske klaptelefoner og fremvist disse på IFA-messen i Berlin.

De nye modeller er Doro 6521, Doro 6526 og topmodellen Doro 6531.

En fælles ting for alle tre modeller er, at de kommer med Doros signaturfunktioner, men også ”åbner” døren lidt op for den digitale verden. Dette gøres via en enkelt navigationsknap, som kan hjælpe brugeren med at gå på nettet.

Doro har netop fået foretaget en undersøgelse, som viser det ikke er alle seniorer, der har lyst til eller mod på at have en smartphone. Og det er netop denne målgruppe, at den nye 65-serie er tiltænkt til.

 – De klassiske klaptelefoner hitter fortsat hos seniorer

Telefonerne er udviklet med udgangspunkt i, at enkelhed ikke nødvendigvis er lig med begrænsninger. Den nye navigationsknap giver derfor seniorerne mulighed for, at surfe på nettet, gå på Facebook og sende mails via et simpelt mailprogram.

De tre nye klaptelefoner fungerer også alle med høreapparater (HAC) og har HD-lyd, hvilket skal give brugerne en god lydoplevelse. HD-lyd kræver at teleselskabet understøtter funktionen.

Derudover kommer de med en ekstra stor skærm, som har et skarpt og tydeligt billede og mulighed for talende taster. Telefonerne har desuden Bluetooth, lommelygte, FM-radio og forhøjede fysiske taster.

Doro 6531 (Foto: Doro)
Doro 6531 (Foto: Doro)

Ekstra skærm

Modellerne Doro 6526 og Doro 6531 har også en ekstra skærm på ydersiden af telefonen. Denne skal hjælpe brugeren med at se hvem der ringer uden, at telefonen behøver åbnes.

Topmodellen Doro 6531 indeholder tryghedstjenesten Doro Connect & Care, som Doro ligeledes lancerede under IFA-messen. Tjenesten hjælper brugerne med at holde kontakt til venner og familie, samt gør det nemt for seniorer at bede deres netværk om hjælp til diverse ting, hvad enten det er i dagligdagen eller i nødsituationer.

 – Doro klar med tjenesten Connect & Care

Populær forgænger

Doro oplyser, at den nye 65-serie er arvtager til de populære Doro PhoneEasy 631 og PhoneEasy 632. Dermed er der store forventninger til de nye telefoner.

Doro 6521 og Doro 6526 er allerede i butikkerne nu, mens Doro 6531 først lander i løbet af september 2016.

Doro 6526 koster netop nu lige under 1.400 kroner uden abonnement hos blandt andet ProShop.dk og kommer i farven sølv. Doro 6521 kommer i farverne grafitgrå eller rød og fås til omkring 1.195 kroner uden abonnement. Doro 6531 får en pris på omkring 1.895 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Doro har tidligere lanceret en “smartphone-skole” til seniorer, som skal lære seniorerne om smartphones mange muligheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer