Klassiske klaptelefoner hitter fortsat hos seniorer

0

Trods kæmpe vækst på smartphone-markedet foretrækker 4 ud af 10 seniorer fortsat den mere traditionelle mobiltelefon.

Doro 6531 (Foto: Doro)
Doro 6531 (Foto: Doro)

Mobilproducenten Doro, som har speciale i mobiltelefoner og smartphones til seniorer, har netop foretaget en undersøgelse, der viser det langt fra er alle seniorer, som har lyst til at have en smartphone.

Selvom der er kæmpe fokus på smartphones og at få den ældre del af befolkningen til at tage disse til sig, så er det langt fra alle, som har lyst til eller mod på at prøve kræfter med smartphone-teknologien.

 – Doro lancerer 3 nye klaptelefoner

– ”Vores egne brugerundersøgelser viser, at 40 procent foretrækker en almindelig featurephone, som er helt enkel at ringe og sende SMS  fra. Og mange er ofte allermest trygge ved klaptelefoner, fordi tasterne låses, når telefonen klappes sammen. På den måde undgår man eksempelvis uheldige fejlopringninger,” forklarer Rudi Iversen, der er Country Manager i Doro Danmark.

Undersøgelsen viser også, at en tredjedel af seniorerne ønsker et stort tastatur, to tredjedele efterspørger kamera og tryghedsknap, mens mere end halvdelen ønsker en høj og tydelig lyd.

Ifølge World Health Organisation, Fact Sheet 300, marts 2015, så har mere end to tredjedele af verdensbefolkning på 65 år og opefter nedsat hørelse. Hvilket også harmonerer godt med, at der er mere end halvdelen af dem i undersøgelsen, som ønsker høj og tydelig lyd.

 – Smartphone-skole for seniorer åbnes af Doro

Det er River Research, der har lavet undersøgelsen på vegne af Doro

Mere til historien

Doro har netop lanceret tre nye klassiske klaptelefoner, som hedder Doro 6521, 6526 og topmodellen 6531. Fælles for dem er, at de kommer med Doros signaturfunktioner. De netop præsenterede klaptelefoner fungerer alle med høreapparater (HAC) og har HD-lyd for at give brugerne en god lydoplevelse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer