Se billeder taget med Galaxy Note 7

GALLERI: Vi bringer her en hurtig foto-session med Samsung Galaxy Note 7. Se her hvordan kameraet klarer sig.

Samsung Galaxy Note 7 lækket af OnLeaks (Kilde: OnLeaks)

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 har den samme kamerateknologi som Galaxy S7-serien. Det vil sige 12 megapixels hovedkamera og 5 megapixels frontkamera. Begge med aperture på f/1.7.

- Her er Galaxy Note 7 – hidtil vildeste Samsung-telefon

Selvom der ikke er sket noget særligt på kameradelen, er det altid interessant om producenten uheldigvis har ændret noget i softwaren, der ødelægger billedkvaliteten. Det er nemlig tidligere set. Ingen nævnt ingen glemt.

Nu har jeg desværre ikke lige en Galaxy S7 på kontoret, og derfor har jeg ikke kunne foretage en-til-en sammenligning mellem S7 og Note 7, men umiddelbart ser Note 7 ud til at klare sig rigtigt godt. Bemærk f.eks. vores testfoto, taget i et mørkt rum ved kun 5 LUX.

Herunder kan du se galleriet med billederne fra Note 7. Vi har også lavet et galleri med billeder fra Galaxy S7’eren. Selvom de ikke er taget på samme tid, kan du måske alligevel danne dig et indtryk.

Billederne er taget med en prototype af Galaxy Note 7, og ikke en salgsklar enhed.

Samsung Galaxy Note 7 lander i handlen i Danmark fredag den 2. september 2016.

- Se de danske priser på Galaxy Note 7

Billeder taget med Galaxy Note 7

Billeder taget med Samsung Galaxy S7

- Specifikationerne på Galaxy Note 7

Første kig på Galxy Note 7

Mere til historien

Note 7 har en funktion kaldet ”Sikker mappe”. I denne kan placeres apps, som ligger krypteret og beskyttet. Mappen åbnes ved f.eks. brug af iris-scanneren.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram