Med ZmartWallet har du altid fordels- og medlemskortene med

MobilePay og Swipp overflødiggør nogle gange kort og kontanter. Nu vil ZmartWallet også lade loyalitetskortene blive hjemme.

Screenshots fra applikationen ZmartWallet

Screenshots fra applikationen ZmartWallet

Danskerne er glade for mobilbetaling og med tjenesterne MobilePay og Swipp er der efterhånden forskellige muligheder, så man ikke behøver have tegnebogen med. Desværre betyder det også, at man nogle gange glemmer de mange loyalitetskort, medlemskort, gavekort, stempelkort osv. som også fylder i tegnebogen.

Det vil ZmartWallet forsøge at ændre på. Den lader dig samle alle dine fordelskort i applikationen.

- "Vores erfaring er, at stort set alle har ét eller flere fordelskort, som optager plads i deres tegnebog. For nogen er det måske 5-6 stykker til butikker som f.eks. Matas og tøjbutikker som H&M og Only, mens det for andre måske mere drejer sig om kort til Silvan, IKEA og Flügger," fortæller Sinus Frank, der er medstifter af virksomheden bag ZmartWallet.

Men nu hvor man også kan få samlet kvitteringerne på eksempelvis Storebox-applikationen, hvor blandt andet kvitteringer på køb foretaget i flere butikker kan blive uploadet automatisk, så gider man ikke rende rundt med tegnebogen med de mange loyalitetskort i. Kvitteringerne kan gemmes automatisk, hvis man er tilmeldt Storebox.

 - Kvitteringerne samles nu i MobilePay

- "Mange butikskæder har forsøgt sig med deres egen loyalitets-app, men forbrugerne gider ikke have 20 forskellige apps at finde rundt i når de blot har brug for en simpel stregkode. Derfor har vi samlet alle de større fordelskort på det danske marked i én og samme app, så man altid ved, hvor man skal finde sit fordelskort, uanset om man står i køen hos Super Brugsen, Matas, Magasin eller en hvilken som helst anden butik,” siger Sinus Frank.

ZmartWallet applikationen har en scannerfunktion indbygget, så brugerne kan overføre informationerne fra diverse fordelskort hurtigt og nemt til applikationen via kameraet i telefonen. For visse kort er det endda muligt, at opdatere pointstatus og gavekortssaldo, hvis medlemsoplysningerne indtastes.

Billeder af ZmartWallet

- MobilePay vil samle dine loyalitets- og fordelskort

Kørekort er 'no go'

- ”Når man har installeret ZmartWallet, er det eneste man har brug for at gå rundt med, ud over sin mobiltelefon, sit kørekort eller sygesikringsbevis – ZmartWallet håndterer resten,” slutter Sinus Frank.

Man må i Danmark ikke scanne kørekortet ind i en applikation og tro, at det er ligeså godt. For det er det ikke. Kørekortet skal medbringes i original form.

Vi har tidligere skrevet om applikationen FidMe, som tilbyder en lignende løsning, som ZmartWallet. Det er derfor nok mere smag og behag, hvilken af løsningerne du synes bedst om. Du kan læse om FidMe i linket herunder.

- Sådan samler du kundekortene i smartphonen

ZmartWallet kan downloades gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Foruden at lancerer applikationen på det danske marked, så vil virksomheden bag også udbrede ZmartWallet på det tyske marked.

Læs også:
- Kvit papirbonen og få den digitalt

Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
App optog lyd i hemmelighed

Et sikkerhedsfirma opdagede, at en app i Google Play Store gik fra at være nyttig til at blive ondsindet.

(mere…)
Du kan gå dig til rabatter og bonusser i ny app

En sundhedsapp hvor dine daglige skridt kan give dig en række fordele er klar til danskerne.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Rystende TV 2 dokumentar: Børns mobilspil stjæler alt

VIGTIGT: TV 2 viser i aften det første ud af to programmer om, hvordan dine oplysninger deles via mobilspil. Du SKAL se med!

(mere…)
Apple klargør til side-loading af apps

En kommende EU-lovgivning har bestemt, at Apple skal åbne konkurrence app-butikker på iPhone og iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram