Sådan samler du kundekortene i smartphonen

APP-TIP: FidMe hedder en app, der samler alle dine rabat- og medlemskort i smartphonen, så du slipper for de fysiske kort.

FidMe (Foto: FidMe)

FidMe (Foto: FidMe)

Mængden af rabat, klub- og loyalitetskort er enorm, og skal alle kortene medbringes på handleturen, er en trækvogn snart påkrævet. Egentlig skulle idéen med Passbook i iPhone være et samlede sted for de mange kort, men tjenesten er aldrig rigtigt slået igennem, og gavner heller ikke dem med en Android-telefon.

En løsning på problemet hedder FidMe. Her kan loyalitetskort samt stempelkort samles under ét login, der virker på både iPhone, Android, Windows Phone / Windows 10 Mobile og flere andre platforme.

FidMe visualiserer ens kort, så de rent faktisk ligner det fysiske kort, blot i en digital udgave. Hvis det originale kort indeholder en stregkode, bliver denne også oprettet i applikationen, så den kan scannes i forretningen. Et eksempel er medlemskortet til Coops butikker.

Tjenesten kender en lang række danske kæder og butikker, hvilket gør det utroligt let, at gøre ens kort digitale. I vores marked er der mangel på understøttelse af stempelkort. Så kaffekortet fra McDonald’s og Baresso kan desværre ikke findes og benyttes i FidMe. Det kan derimod Baresso’s klubkort.

FidMe er en international tjeneste med base i Frankrig, og virksomhedsejere kan oprette sig i systemet – også her fra Danmark. Derfor kan vi da håbe, at flere virksomheder får øjnene op for mulighederne i FidMe.

Jeg har personligt både Coop, Kiwi, Imerco, Matas, Flügger, Silvan, BR, Baresso og mange andre på min konto. Min personlige erfaring er, at det på stregkodekort oftest er bedst, hvis butikken benytter en håndscanner til aflæsningen.

Hvis ikke butikken eller kæden findes i FidMe kan du oprette din egen udgave, så kortet alligevel kan gemmes på telefonen.

Læs mere på FidMe.com.

Mere til historien

Hvis du har erfaringer med FidMe, eller tips til andre tilsvarende apps, så skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Holder din elbil stille i længere tid? Det skal du vide

TIP: Her får du en række gode råd, hvis du planlægger, at din elbil skal holde stille i en længere periode.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hvad koster det når mobilopladeren sidder i stikkontakten uden at oplade?
(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram