Sådan samler du kundekortene i smartphonen

0

APP-TIP: FidMe hedder en app, der samler alle dine rabat- og medlemskort i smartphonen, så du slipper for de fysiske kort.

FidMe (Foto: FidMe)
FidMe (Foto: FidMe)

Mængden af rabat, klub- og loyalitetskort er enorm, og skal alle kortene medbringes på handleturen, er en trækvogn snart påkrævet. Egentlig skulle idéen med Passbook i iPhone være et samlede sted for de mange kort, men tjenesten er aldrig rigtigt slået igennem, og gavner heller ikke dem med en Android-telefon.

En løsning på problemet hedder FidMe. Her kan loyalitetskort samt stempelkort samles under ét login, der virker på både iPhone, Android, Windows Phone / Windows 10 Mobile og flere andre platforme.

FidMe visualiserer ens kort, så de rent faktisk ligner det fysiske kort, blot i en digital udgave. Hvis det originale kort indeholder en stregkode, bliver denne også oprettet i applikationen, så den kan scannes i forretningen. Et eksempel er medlemskortet til Coops butikker.

Tjenesten kender en lang række danske kæder og butikker, hvilket gør det utroligt let, at gøre ens kort digitale. I vores marked er der mangel på understøttelse af stempelkort. Så kaffekortet fra McDonald’s og Baresso kan desværre ikke findes og benyttes i FidMe. Det kan derimod Baresso’s klubkort.

FidMe er en international tjeneste med base i Frankrig, og virksomhedsejere kan oprette sig i systemet – også her fra Danmark. Derfor kan vi da håbe, at flere virksomheder får øjnene op for mulighederne i FidMe.

Jeg har personligt både Coop, Kiwi, Imerco, Matas, Flügger, Silvan, BR, Baresso og mange andre på min konto. Min personlige erfaring er, at det på stregkodekort oftest er bedst, hvis butikken benytter en håndscanner til aflæsningen.

Hvis ikke butikken eller kæden findes i FidMe kan du oprette din egen udgave, så kortet alligevel kan gemmes på telefonen.

Læs mere på FidMe.com.

Mere til historien

Hvis du har erfaringer med FidMe, eller tips til andre tilsvarende apps, så skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer