LG V20 lækket på pressefotos

1

Vi skal væbne os med tålmodighed lidt endnu før den officielle lancering, men allerede nu kendes mange deltaljer omkring LG V20. Og nu er der også lækket pressefotos af telefonen. Se dem her.

LG V20 lækket af EvLeaks
LG V20 lækket af EvLeaks

Der er mindre end to uger til den afsløres for offentligheden, men allerede nu er der mange detaljer ude omkring den nye topmodel fra LG. Det vides blandt andet, at det er den Android-telefon, som lanceres på markedet først med Android 7.0 Nougat fra salgsæsken.

 – LG V20 er første smartphone med Android 7.0 Nougat

Derudover er der også allerede lækket flere billeder af telefonen og senest har Twitter-brugeren @EvLeaks også lækket nogle pressefoto af den.

Ud fra billederne at dømme, så får V20 et noget anderledes design end sidste års V10, som havde en ru og gummibelagt bagside og en ramme i aluminium. V20 kommer også med den ”ekstra skærm”, som V10 gjorde.

V20 skulle også få to frontkameraer, hvoraf det ene har et synsfelt på 120 grader. En teknik der også blev benyttet på LG G5’s dual-kamera.

 – LG & B&O Play sikrer god lyd i V20

LG har inviteret til event tirsdag den 6. september, hvor telefonen altså skal afsløres for offentligheden.

 – LG afslører V20 ved event den 6. september

MereMobil.dk dækker eventen.

Mere til historien

Foruden LG V20 byder efteråret på en række nye topmodeller, hvoraf Galaxy Note 7 fra Samsung også er en af dem. Du kan se hvilke andre topmodeller, som du kan forventes lanceres dette efterår.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer