Jabra klar med nye sport-headsets

Jabra har lanceret to nye trådløse sportheadsets, som hedder Sport Pulse Special Edition og Sport Coach Special Edition. Se pris og tilgængelighed her.

Jabra's nye headsets Sport Pulse Special Edition og Sport Coach Special Edition (Foto: Jabra)

Jabra's nye headsets Sport Pulse Special Edition og Sport Coach Special Edition (Foto: Jabra)

Jabra har netop løftet sløret for deres næste generation af trådløse Bluetooth headsets, som er optimeret til de aktive brugere.

De nye headsets hedder Sport Pulse Special Edition og Sport Coach Special Edition og har begge fået forbedret pasform, lyd, slidstyrke og nye smartphones-funktioner.

Sport Pulse Special Edition er optimeret til løb, og det første sports-headset i verden, der automatisk (og vedvarende) måler din maksimale iltoptagelse (også kaldet VO2 Max).

 - TEST: Jabra Sport Rox Wireless

Er man ikke så meget til løb, men mere til fitness, så er Sport Coach Special Edition måske mere valget man skal tage. Det er nemlig det første headset, der via TrackFit bevægelsessensoren giver mulighed for, at tælle gentagelser automatisk.

Jabra Sport Pulse Special Edition (Foto: Jabra)

Jabra Sport Pulse Special Edition (Foto: Jabra)

Sport Pulse Special Edition

Sport Pulse Special Edition headsettet fra Jabra er særligt målrettet til de, der elsker at løbe med musik i ørene – og gerne lidt mere end det. Den nye Special Edition-udgave tilbyder derfor også pulsmåler (som originalen), men også muligheden for at udregne dit maksimale iltoptag ved hjælp fra pulsmåleren.

Du kan efter løbeturen få en masse informationer om distancen, tempo, rute, forbrændte kalorier, træningseffekt og meget andet i applikationen Jabra Sport Life, som kan downloades til både iOS og Android.

 - TEST: Jabra Sport Pulse - pulsmåling og musik

Benytter du i forvejen en anden applikation, som eksempelvis Endomondo, så kan denne også benyttes med det nye Sport Pulse Special Edition Headset.

Sport Pulse Special Edition bliver tilgængeligt hos udvalgte forhandlere i løbet af tredje kvartal og får en vejledende udsalgspris på 1.299 kroner.

Jabra Sport Coach Special Edition (Foto: Jabra)

Jabra Sport Coach Special Edition (Foto: Jabra)

Sport Coach Special Edition

Headsettet Sport Coach Special Edtion er rettet mod fitnessfolket og har en intelligent træningsinstruktør indbygget, som med en stemme guider dig igennem over 40 forskellige øvelser.

Du kan planlægge, registrere og analysere din træning via TRACKFIT-bevægelsessensoren, der registrerer afstand, hastighed, trin, kadence og kalorieforbrænding. Disse data får du adgang til i Jabra Sport Life applikationen.

 - Særligt kvinder har mobilen med til fitness

Jabra Sport Coach Special Edition lander i udvalgte butikker i løbet af tredje kvartal til en vejledende udsalgspris på 999 kroner.

De vil begge være tilgængelige i farverne sort/gul og grå/turkis når de lander i butikkerne.

Mere til historien

Jabra skriver, at de nye headsets kan være standby i op til 10 dage og kan klare en brugstid på op til 5,5 time.

Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Bagagekaos booster salget af trackingdims til iPhone

Salget af AirTag, der kan bruges til at finde en forsvundet feriekuffert, er eksploderet hen over sommeren.

(mere…)
Xiaodu Du Smart Buds PRO test | simultantolkning direkte i dine ører

TEST: Xiaodu fokuserer lige så meget på at registrere lyd og oversætte som på at afspille lyd. Læs testen af det billige Du Smart Buds Pro headset.

(mere…)
Husk disse gadgets på ferien

GUIDE: Ferie, Ferie, Ferie! Husk at pakke powerbanks, kabler og covers. Se hvilke gadgets der er uvurderlige på ferien.

(mere…)
SmartGlass beskytter iPhone og Samsung billigt

Billig skærmbeskyttelse til iPhone og Samsung-telefoner, der er let at montere. Tjek NORTAGG SmartGlass her.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram