iPhone 7 afsløres den 7. september

RYGTE: Et nyt rygte fortæller, at Apple vil afsløre den ventede iPhone 7 onsdag den 7. september 2016.

apple-logo_bNår det kommer til Apple og offentliggørelsen af den næste iPhone-model, så er der altid mange rygter og i år er ingen undtagelse. De seneste rygter mener at vide, at Apple vil offentliggøre den næste iPhone ved en event onsdag den 7. september. Det skriver GSMArena.com.

 - Apple siger farvel til iPhone 4S med iOS 10

Salgsstarten skulle blive den 16. september på de første markeder, mens det i de lande skulle blive muligt at forudbestille fra fredag den 9. september.

Datoen passer ganske godt med, hvornår iPhone 6S og iPhone 6S Plus blev offentliggjort. Dette skete nemlig onsdag den 9. september i Bill Graham Civic Auditorium i San Francisco.

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring den, eller de, næste iPhone(s). Men det ventes, at den ser dagens lys i forbindelse med frigivelsen af den endelige version af iOS 10.

 - Store forventninger til iPhone 7 - Apple hæver produktionen

Det er kun rygter, men det kan altså være at iPhone 7 og iPhone 7 Plus, eller hvad navnene bliver, offentliggøres 7. september. MereMobil.dk følger sagen og dækker eventen når vi når dertil.

Mere til historien

Hvor næste iPhone vil blive offentliggjort er også uvist, men det var første gang at Apple afholdt event i Bill Graham Civic Auditorium i San Francisco, da de offentliggjorde iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Det er et sted, hvor der er plads til omkring 7.000 siddende gæster. Hvilket gjorde det til det største Apple event.

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
iPhone 15 får hurtigopladning - men ...

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple på dette års iPhone-modeller får hurtigopladning - dog med begrænsninger.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram