iPhone 7 afsløres den 7. september

0

RYGTE: Et nyt rygte fortæller, at Apple vil afsløre den ventede iPhone 7 onsdag den 7. september 2016.

apple-logo_bNår det kommer til Apple og offentliggørelsen af den næste iPhone-model, så er der altid mange rygter og i år er ingen undtagelse. De seneste rygter mener at vide, at Apple vil offentliggøre den næste iPhone ved en event onsdag den 7. september. Det skriver GSMArena.com.

 – Apple siger farvel til iPhone 4S med iOS 10

Salgsstarten skulle blive den 16. september på de første markeder, mens det i de lande skulle blive muligt at forudbestille fra fredag den 9. september.

Datoen passer ganske godt med, hvornår iPhone 6S og iPhone 6S Plus blev offentliggjort. Dette skete nemlig onsdag den 9. september i Bill Graham Civic Auditorium i San Francisco.

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring den, eller de, næste iPhone(s). Men det ventes, at den ser dagens lys i forbindelse med frigivelsen af den endelige version af iOS 10.

 – Store forventninger til iPhone 7 – Apple hæver produktionen

Det er kun rygter, men det kan altså være at iPhone 7 og iPhone 7 Plus, eller hvad navnene bliver, offentliggøres 7. september. MereMobil.dk følger sagen og dækker eventen når vi når dertil.

Mere til historien

Hvor næste iPhone vil blive offentliggjort er også uvist, men det var første gang at Apple afholdt event i Bill Graham Civic Auditorium i San Francisco, da de offentliggjorde iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Det er et sted, hvor der er plads til omkring 7.000 siddende gæster. Hvilket gjorde det til det største Apple event.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer