Android 6.0 Marshmallow øger sine markedsandele

Der er stadig et stykke for Android 6.0 Marshmallow inden det er den mest benyttede Android-version, men markedsandelene øges måned for måned.

Seneste opgørelse for udbredelsen af de forskellige Android-versioner - data indsamlet frem til 1. august 2016 (Kilde: Google)

Seneste opgørelse for udbredelsen af de forskellige Android-versioner - data indsamlet frem til 1. august 2016 (Kilde: Google)

Google har netop opdateret deres seneste opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner. Selvom det fortsat er Android 4.4 KitKat, som er den mest udbredte, går det fremad for Android 6.0 Marshmallow.

Android 6.0 Marshmallow er nu installeret på 15,2 procent af alle aktive Android-enheder, ifølge den seneste opgørelsen.

 - Android 7.0 Nougat måske klar i august

I forhold til opgørelsen fra sidste måned, så er der i denne måned også kun to versioner der har øget deres markedsandele. Disse er Android 5.1 Lollipop og Android 6.0 Marshmallow.

Android 5.1 Lollipop er gået fra 20,8 procent til 21,4 procent, hvilket er en stigning på 0,6 procent. Android 6 Marshmallow er gået fra 13,3 procent og til 15,2 – altså en stigning på 1,9 procent.

Den seneste opgørelsen er lavet ud fra data indsamlet i en syvdages periode frem til 1. august 2016.

Der er fortsat installeret Android 4.4 KitKat på hele 29,2 procent af alle aktive Android-enheder.

 - Android N hedder officielt Android Nougat

Android 7.0 Nougat ventes at være lige rundt om hjørnet. Derfor er det også godt at se Android 6.0 Marshmallow langsom får en større markedsandel.

Mere til historien

Samsung har netop lanceret Galaxy Note 7, som kommer med Android 6.0.1 Marshmallow. Dermed vil den også være med til at øge markedsandelene når enheden kommer til salg fredag den 2. september 2016.

Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram