Android 6.0 Marshmallow øger sine markedsandele

Der er stadig et stykke for Android 6.0 Marshmallow inden det er den mest benyttede Android-version, men markedsandelene øges måned for måned.

Seneste opgørelse for udbredelsen af de forskellige Android-versioner - data indsamlet frem til 1. august 2016 (Kilde: Google)

Seneste opgørelse for udbredelsen af de forskellige Android-versioner – data indsamlet frem til 1. august 2016 (Kilde: Google)

Google har netop opdateret deres seneste opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner. Selvom det fortsat er Android 4.4 KitKat, som er den mest udbredte, går det fremad for Android 6.0 Marshmallow.

Android 6.0 Marshmallow er nu installeret på 15,2 procent af alle aktive Android-enheder, ifølge den seneste opgørelsen.

 – Android 7.0 Nougat måske klar i august

I forhold til opgørelsen fra sidste måned, så er der i denne måned også kun to versioner der har øget deres markedsandele. Disse er Android 5.1 Lollipop og Android 6.0 Marshmallow.

Android 5.1 Lollipop er gået fra 20,8 procent til 21,4 procent, hvilket er en stigning på 0,6 procent. Android 6 Marshmallow er gået fra 13,3 procent og til 15,2 – altså en stigning på 1,9 procent.

Den seneste opgørelsen er lavet ud fra data indsamlet i en syvdages periode frem til 1. august 2016.

Der er fortsat installeret Android 4.4 KitKat på hele 29,2 procent af alle aktive Android-enheder.

 – Android N hedder officielt Android Nougat

Android 7.0 Nougat ventes at være lige rundt om hjørnet. Derfor er det også godt at se Android 6.0 Marshmallow langsom får en større markedsandel.

Mere til historien

Samsung har netop lanceret Galaxy Note 7, som kommer med Android 6.0.1 Marshmallow. Dermed vil den også være med til at øge markedsandelene når enheden kommer til salg fredag den 2. september 2016.

Google Maps får nyt design på Android

Google har ændret designet på Google Maps til Android. Her er ændringerne.

(mere…)
Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Søg i Google Fotos med AI

Google Fotos får en rigtig stor og praktisk opgradering med AI-søgning, som giver nye muligheder.

(mere…)
Google går all-in på AI

Google annoncerede forbindelse med Google I/O 2024 deres store satsning på kunstig intelligens. Få overblikket her.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram