Android 6.0 Marshmallow øger sine markedsandele

0

Der er stadig et stykke for Android 6.0 Marshmallow inden det er den mest benyttede Android-version, men markedsandelene øges måned for måned.

Seneste opgørelse for udbredelsen af de forskellige Android-versioner - data indsamlet frem til 1. august 2016 (Kilde: Google)
Seneste opgørelse for udbredelsen af de forskellige Android-versioner – data indsamlet frem til 1. august 2016 (Kilde: Google)

Google har netop opdateret deres seneste opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner. Selvom det fortsat er Android 4.4 KitKat, som er den mest udbredte, går det fremad for Android 6.0 Marshmallow.

Android 6.0 Marshmallow er nu installeret på 15,2 procent af alle aktive Android-enheder, ifølge den seneste opgørelsen.

 – Android 7.0 Nougat måske klar i august

I forhold til opgørelsen fra sidste måned, så er der i denne måned også kun to versioner der har øget deres markedsandele. Disse er Android 5.1 Lollipop og Android 6.0 Marshmallow.

Android 5.1 Lollipop er gået fra 20,8 procent til 21,4 procent, hvilket er en stigning på 0,6 procent. Android 6 Marshmallow er gået fra 13,3 procent og til 15,2 – altså en stigning på 1,9 procent.

Den seneste opgørelsen er lavet ud fra data indsamlet i en syvdages periode frem til 1. august 2016.

Der er fortsat installeret Android 4.4 KitKat på hele 29,2 procent af alle aktive Android-enheder.

 – Android N hedder officielt Android Nougat

Android 7.0 Nougat ventes at være lige rundt om hjørnet. Derfor er det også godt at se Android 6.0 Marshmallow langsom får en større markedsandel.

Mere til historien

Samsung har netop lanceret Galaxy Note 7, som kommer med Android 6.0.1 Marshmallow. Dermed vil den også være med til at øge markedsandelene når enheden kommer til salg fredag den 2. september 2016.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer