Android 6.0 Marshmallow øger sine markedsandele

Der er stadig et stykke for Android 6.0 Marshmallow inden det er den mest benyttede Android-version, men markedsandelene øges måned for måned.

Seneste opgørelse for udbredelsen af de forskellige Android-versioner - data indsamlet frem til 1. august 2016 (Kilde: Google)

Seneste opgørelse for udbredelsen af de forskellige Android-versioner - data indsamlet frem til 1. august 2016 (Kilde: Google)

Google har netop opdateret deres seneste opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner. Selvom det fortsat er Android 4.4 KitKat, som er den mest udbredte, går det fremad for Android 6.0 Marshmallow.

Android 6.0 Marshmallow er nu installeret på 15,2 procent af alle aktive Android-enheder, ifølge den seneste opgørelsen.

 - Android 7.0 Nougat måske klar i august

I forhold til opgørelsen fra sidste måned, så er der i denne måned også kun to versioner der har øget deres markedsandele. Disse er Android 5.1 Lollipop og Android 6.0 Marshmallow.

Android 5.1 Lollipop er gået fra 20,8 procent til 21,4 procent, hvilket er en stigning på 0,6 procent. Android 6 Marshmallow er gået fra 13,3 procent og til 15,2 – altså en stigning på 1,9 procent.

Den seneste opgørelsen er lavet ud fra data indsamlet i en syvdages periode frem til 1. august 2016.

Der er fortsat installeret Android 4.4 KitKat på hele 29,2 procent af alle aktive Android-enheder.

 - Android N hedder officielt Android Nougat

Android 7.0 Nougat ventes at være lige rundt om hjørnet. Derfor er det også godt at se Android 6.0 Marshmallow langsom får en større markedsandel.

Mere til historien

Samsung har netop lanceret Galaxy Note 7, som kommer med Android 6.0.1 Marshmallow. Dermed vil den også være med til at øge markedsandelene når enheden kommer til salg fredag den 2. september 2016.

Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram