Telenor var igen ramt af stort nedbrud

0

Godt 200.000 mobilkunder hos Telenor mistede forbindelse til omverdenen ved endnu et nedbrud hos landets andetstørste mobilselskab.

Mobilmast i Danmark (Foto: MereMobil.dk)
Mobilmast i Danmark (Foto: MereMobil.dk)

Cirka klokken 18.30, torsdag den 21. juli 2016, gik Telenors mobilnetværk endnu engang i sort. Det ramte omkring 200.000 kunder som ikke kunne tilgå 2G, 3G og 4G-netværkene. I praksis betød det nul hul igennem på dataforbindelserne.

Ifølge Telenor var fejlen løst klokken 20.27 for kunderne i Danmark. Mobilkunder som befinder sig uden for landet, måtte vente et stykke tid længere på, at dataforbindelsen aktiveret.

– ”Vi har desværre haft problemer med en server her til aften, og det resulterede i, at nogle af vores kunder spredt rundt i landet, og udlandet, har oplevet problemer med SMS, tale og brug af data. Fejlen er nu løst, og langt de fleste kunder er kommet på igen,” fortæller Telenors pressechef Maria Vilhardt til MereMobil.dk.

Kunder som fortsat oplever problemer opfordres, ifølge Telenor, til at genstarte telefonen.

BAGGRUND: Netflix sendes direkte fra Danmark

Mere til historien

Telenor har i år været ramt af flere store problemer med netværket. Det seneste nedbrud, 14. juni 2016, sendte mellem 200.000 – 250.000 mobilkunder til tælling. I april brød 4G-nettet sammen og i marts var der også problemer.

Læs også:
Derfor gik Telenors netværk i kludder (juni 2016)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer