Her er de nye mobiler i juli

0

OVERSIGT: Vi ser her nærmere på de nye mobiler, som lander på hylderne i telebutikkerne og hos teleselskaberne i løbet af juli måned.

Nye smartphone
Her er denne måneds nye smartphones (Foto: MereMobil.dk)

Sommeren er over os og det er begrænset med nyheder på hylderne denne måned. En af de telefoner, som for alvor har fået opmærksomhed de seneste uger er Sony Xperia X Performance, der er den af de nye Xperia X-telefoner, som har salgsstart senest.

Xperia X Performance har haft forsalg hos flere teleselskaber de sidste par uger, men nu er telefonen altså til at få ”fingre” i.

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)
Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X Performance

Sony Xperia X Performance, den absolutte topmodel i Xperia X-serien, den landede officielt til salg på det danske marked i fredags (1. juli). Telefonen har dog været i forsalg hos flere forhandlere og teleselskaber de sidste par uger.

 – 5 tips til Sony Xperia X-serien

Det er en telefon, der på blandt andet ydelsen flyver derudaf. I Antutu Benchmark lander den på 119.233 point, mens 3DMark giver den 2.334 point. I forhold til Samsung Galaxy S7 ligger Xperia X Performance lidt under på Antutu men lidt over på 3DMark.

MereMobil.dk har også haft Xperia X Performance under luppen og du kan læse den fyldestgørende test her.

Dagsprisen på Sony Xperia X Performance starter omkring 5.100 kroner uden abonnement. Telefonen vil blive forhandlet hos blandt andet 3, Telenor, TDC og Telia.

Andet:

TDC får i juli måned også telefonerne Huawei P9 Plus og Sony E5 på hylderne.

Juli er en stille måned

Sommermånederne er generelt ikke ligeså interessante som forårs- og efterårsmånederne. Det er ikke kun i mobilbranchen det er sådan, men generelt i mange brancher. Mange forsøger at få afviklet ferie og det gælder altså også i mobilbranchen. Derfor er der sjældent produktlanceringer i juli måned.

I 2013 forsøgte Nokia sig med en stor præsentation, men ellers er der virkelig langt imellem, at producenterne gør noget i juli.

Rygterne florerer om, at Galaxy Note 7 vil blive afsløret til en Samsung Unpacked event i starten af august ellers er det næste store lanceringstidspunkt omkring IFA-messen i Berlin i starten af september.

Mere til historien

Hvis du vil se hvilke telefoner der kom i butikkerne i juni, så tjek opgørelsen over juni måneds nye mobiler her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer