I dag kan du købe Xperia X Performance

Sony Xperia X Performance er klar til salg her i Danmark. Her er lidt om den nyeste Sony-topmodel.

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X Performance, den absolutte topmodel i Xperia X-serien, kan fra i dag købes i de danske telebutikker.

Det er en telefon, der på blandt andet ydelsen flyver derudaf. I Antutu Benchmark lander den på 119.233 point, mens 3DMark giver den 2.334 point. I forhold til Samsung Galaxy S7 ligger Xperia X Performance lidt under på Antutu men lidt over på 3DMark.

Sony Xperia X Performance Samsung Galaxy S7
Antutu 119.233 129.181
3DMark 2.334 2.119

 

Nu siger rå-benchmarkydelse jo ikke ret meget. Det vigtigste er, at Xperia X Performance opleves rigtig hurtigt, tager gode billeder og er virkelig strømøkonomisk, ifølge vores foreløbige test.

Dagsprisen på Sony Xperia X Performance starter ved 5.105 kroner uden abonnement.

Vi har tidligere anmeldt både Xperia X og Xperia XA. Og der er tale om virkelig gode telefoner, men det mærkes, at der er noget mere power under motorhjelmen, i forhold til de to andre modeller, på X Performance.

TEST: Xperia X er en vinder på stabilitet og kvalitet

Som den eneste af de aktuelle modeller er Xperia X Performance støv- og vandtæt. Telefonen har ligesom Xperia X teknologien Predictive Hybrid Autofocus. Herunder kan du se, hvordan det fungerer i praksis.

TEST: Xperia XA er et fornuftigt køb

Sådan fungerer Sonys nye autofokus-teknik

Mere til historien

Sony har en fantastisk god videostabilisator, selvom den kun er softwarebaseret. I dette indslag har vi ekstremtestet stabilisatoren.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.