Tinder dropper teenagere og hæver aldersgrænsen

0

Unge under 18 år må nu finde en anden måde, at finde dates på. Tinder nu har hævet aldersgrænsen til 18 år.

Tinder
Tinder

Tidligere har det været muligt for unge helt ned til 13 år at benytte dating-applikationen Tinder, men fra på mandag hæves aldersgrænsen til 18 år, hvilket betyder de 13-17 årige nu må finde en anden platform, som deres dating-service.

Tinder selv oplyser, at de har droppet teenagerne under 18 år, da de har et ansvar og med det store brugerantal, så har de vurderet at det er det rigtige at gøre for dem.

 – Tinder er den mest brugte dating-app

– ”I overensstemmelse med det ansvar har vi besluttet ikke at fortsætte vores service til brugere under 18 år. Vi mener, at dette er den bedste politik, når vi bevæger os fremad. Ændringen vil træde i kraft i næste uge,” skrev Tinder i en officiel pressemeddelelse.

Tinder-brugere i alderen 13-17 år har kun kunne blive matchet med andre brugere i samme aldersgruppe.

 – Candidate vil udfordre datingapp’en Tinder

Dating-applikationen Tinder har verificeret brugerne via Facebook, som har en aldersgrænse på 13 år. Og da det er kendt, at mange har en Facebook-profil længe inden de fylder 13 år – ja så kan det måske også lade sig gøre, at man får en profil på Tinder som 16 årig, hvis man har løjet sig ældre på Facebook. Og dette forklarer Tinder ikke noget om, hvordan de vil forsøge at undgå.

Mere til historien

Ifølge Tinder selv, så er det kun omkring tre procent af deres nuværende brugere, som vil blive påvirket af de nye ændringer og regler, der træder i kraft i næste uge.

Læs også:
Dating-applikationen Tinder er blevet et kæmpe hit

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer