Tinder dropper teenagere og hæver aldersgrænsen

Unge under 18 år må nu finde en anden måde, at finde dates på. Tinder nu har hævet aldersgrænsen til 18 år.

Tinder

Tinder

Tidligere har det været muligt for unge helt ned til 13 år at benytte dating-applikationen Tinder, men fra på mandag hæves aldersgrænsen til 18 år, hvilket betyder de 13-17 årige nu må finde en anden platform, som deres dating-service.

Tinder selv oplyser, at de har droppet teenagerne under 18 år, da de har et ansvar og med det store brugerantal, så har de vurderet at det er det rigtige at gøre for dem.

 – Tinder er den mest brugte dating-app

– ”I overensstemmelse med det ansvar har vi besluttet ikke at fortsætte vores service til brugere under 18 år. Vi mener, at dette er den bedste politik, når vi bevæger os fremad. Ændringen vil træde i kraft i næste uge,” skrev Tinder i en officiel pressemeddelelse.

Tinder-brugere i alderen 13-17 år har kun kunne blive matchet med andre brugere i samme aldersgruppe.

 – Candidate vil udfordre datingapp’en Tinder

Dating-applikationen Tinder har verificeret brugerne via Facebook, som har en aldersgrænse på 13 år. Og da det er kendt, at mange har en Facebook-profil længe inden de fylder 13 år – ja så kan det måske også lade sig gøre, at man får en profil på Tinder som 16 årig, hvis man har løjet sig ældre på Facebook. Og dette forklarer Tinder ikke noget om, hvordan de vil forsøge at undgå.

Mere til historien

Ifølge Tinder selv, så er det kun omkring tre procent af deres nuværende brugere, som vil blive påvirket af de nye ændringer og regler, der træder i kraft i næste uge.

Læs også:
Dating-applikationen Tinder er blevet et kæmpe hit

Opråb til Meta: Stop svindlen

Meta mener det er vanskeligt, at stoppe svindleres annoncer. Kunstig intelligens er sat på opgaven, men fejler.

(mere…)
TikTok er på vej med Instagram-konkurrent

Det ventes, at TikTok snart er på vej med deres bud på en billeddelings-app. Navnet er afsløret.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram