Tinder er den mest brugte dating-app

Er du single, men på udkig efter den eneste ene? Så kan Tinder applikationen måske være svaret for dig, det er i hvert fald den mest brugte dating-app med næsten 50 millioner brugere på verdensplan.

Tinder

Tinder

Ifølge nye tal fra Tinder, så tjekker den gennemsnitlige bruger applikationen 11 gange hver dag, hvilket for alvor viser brugerne er blevet afhængige af deres Tinder-profil. Det er nærmest kun brugere af Facebook og Instagram, som er mere afhængige.

– Dating-applikationen Tinder er blevet et kæmpe hit

Men ikke nok med, at den gennemsnitlige bruger tjekker applikationen 11 gange hver dag, så bruges der også hele 77 minutter på applikationen hver dag. Det skriver Afterdawn.com.

 – Sådan fejrer du Valentines Dag på mobilen

Tinder nærmer sig 50 millioner brugere, hvilket er langt mere end nogen anden dating applikation og dermed er den også den hurtigst voksende dating-app til dato.

Mere til historien

Se her hvordan du kan flirte på mobilen.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.