Sådan fejrer du Valentins Dag via mobilen

0

APP-TIP: Valentins Dag er de elskendes dag, her får du tips til hvordan du kan fejrer den via mobilen – både som single eller hvis du er i et forhold.

Valentines Day
Valentines Day

Valentines Day, der på dansk hedder Valentins Dag, fejres den 14. februar og er “de elskendes helligdag”. Her er det kendt, at par udveksler kort, blomster, chokolader eller en anden form for gaver, denne tradition er dog endnu ikke så udpræget.

Traditionen omkring Valentines Day er særligt stor i Amerika og mange danskere har også den holdning, at det er noget blomsterhandlere m.v. har taget til Danmark for at få muligheden for at tjene ekstra på denne dag.

En ting er da også sikkert og det er, at diverse butikker benytter muligheden og det gælder også applikations-butikkerne, som bugner af Valentins-applikationer. Du kan finde alt fra wallpapers, applikationer og andet. Vi har fundet nogle applikationer, som vi mener kan være nyttige for dig på Valentins Dag – hvad enten du er single eller i parforhold.

Interflora

Smartphone applikationen fra Interflora er et ”must have” for alle, som enten er forelsket eller blot ønsker at give blomster, vin, chokolade til en de elsker på denne dag.

 Det kan også være forældre, gode venner – og behøver altså ikke kun være ens udkårne.

Du kan downloade applikationen gratis i Google Play Store. Applikationen har tidligere også været i Apples App Store, men vi kan ikke længere finde den danske version i skrivende stund.

Kino.dk

Har du en kæreste, en du dater eller bare lyst til en tur i biografen på denne dag, så er Kino.dk også en ”must have” applikation på din smartphone. Kino.dk giver dig overblik over hvilke film, som går i Nordisk Films biografer.
Hvilken film ønsker du at se, hvad tid osv. du får svar på det hele i denne app.

Applikationen er gratis og kan downloades i både Apples App Store og Google Play Store.

Dating.dk

Selvom Valentins Dag er “elskendes dag”, og du er single, så kan der stadigvæk være romantik at finde på Valentins Dag. Du kan eksempelvis finde en date eller en at skrive lidt romantiske beskeder med. Her er Danmarks største datingsite Dating.dk et godt sted at være – og de har selvfølgelig også deres egen applikation. Med applikationen kan du få adgang til din post, dine matches og meget andet på Dating.dk (du skal dog være medlem).

Applikationen er gratis at downloade i både Apples App Store og Google Play Store, men det kræver du er medlem på Dating.dk for at applikationen giver værdi.

Der findes også andre dating applikationer – eksempelvis Tinder.

 – Dating-applikationen Tinder er blevet et kæmpe hit

Underholdning

Står Valentins Dag ikke på en date med din udkårne, så kan du også have en hygge-aften i dit eget selskab – måske med et romantisk mobilspil.

Vi har fundet spillet “Delicious – Emily’s Wonder Wedding”, som er gratis at downloade, men spillet indeholder en række in-app køb, så det kan blive et dyrt bekendtskab, hvis du ikke passer på.

Download “Delicious – Emily’s Wonder Wedding” gratis i Apples App Store og Google Play Store.

I Google Play Store er vi også faldet over spillet “Love Again”, som giver dig muligheden for at flirte og date op til 100 lækre fyre.

Du kan downloade “Love Again” gratis i Google Play Store.

Mere til historien

Står aftenen på kæreste-aften hjemme i sofaen, så kan I altid bestille maden med Hungry.dk applikationen, som kan downloades gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer