Nu er det blevet endnu nemmere at flirte på mobilen

Der var engang, hvor man skulle ud i den virkelige verden for at finde ens udkårne, men nu kan det klares fra mobilen eller computeren. Facebook hjælper til med ny ”flirte-knap”.

I ”gamle dage” kunne mobiltelefonen bruges til at flirte med ved, at man sendte mere eller mindre lumre beskeder til ens udkårne, som forhåbentlig svarede tilbage. Men nu er det blevet langt nemmere.

Ikke alene findes der et væld af forskellige applikationer, som kan bruges til dette. Både fra diverse datingsites, men også Facebook åbner endnu mere op for muligheden med en ny ”flirte-knap”. Det skriver MetroXpress.dk.

Facebook har lanceret en ny knap, der kan bruges til flirt. Du kan nu spørge til dine Facebook-venners parforholds-status/civilstand, ligesom du gennem noget tid har kunne spørge til deres mailadresse, telefonnummer m.m. Det skriver hjemmesiden Mashable.com.

Sådan fejrer du Valentins Dag via mobilen

Det er dog endnu ikke alle Facebook-brugere, som har fået muligheden herhjemme endnu, men udrulningen af den nye funktion skulle være i gang.

Vælger du at benytte muligheden, kan du også skrive en kort besked, hvor du eksempelvis inviterer på kaffe eller andet. Personen, som du sender forespørgslen til, kan så derefter vælge at afsløre om der er grønt lys eller ej for en flirt.

Så nu behøver du altså ikke længere være i tvivl om folk er optaget eller ej, hvis de ikke angiver deres civilstatus på deres Facebook-profil.

Det er ikke kun Facebook, som vil have en bid af dating-markedet og de hungrende singler. Også applikationer, som den populære Tinder, men også Instagram, Snapchat og lignende bruges til at flirte og skabe kontakt med. Tidligere har, særligt de unge, brugt Snapchat meget, da man kunne sende lidt frække billeder, som derefter blev destrueret.

Det er uvist hvorfor, at Facebook har tilføjet den nye funktion, men det kan være, fordi det vil gøre målrettet markedsføring lettere for dem.

Mere til historien

Datingapplikationen Tinder har oplevet stor succes. Tilbage i januar skrev vi, at de på to måneder havde fået knap 60.000 danske profiler. Tinder applikationen forbindes desuden til Facebook.

Sådan gør du din Facebook-konto mere sikker

GUIDE: Læs her hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse på Facebook, så din Facebook-konto bliver mere sikker.

(mere…)
Så dyrt er Facebook uden reklamer

Facebook er klar et abonnement, hvor du kan bruge platformen uden målrettede reklamer. Men det koster...

(mere…)
Nu kan du slette Threads uden Instagram ryger med

Der er nu mulighed for at Threads-brugere kan slette deres konto, uden Instagram også bliver slettet.

(mere…)
Nu skal du STOPPE med at dele denne tekst på Facebook

Et falsk kædebrev er i omløb i Facebook. Du skal IKKE dele teksten. Læs her hvorfor.

(mere…)
Google og Meta får kort frist i cookies-sag

Digitaliseringsstyrelsen mener, at techgiganterne Metas og Googles brug af cookies er mangelfuld. Det er Meta ikke nødvendigvis enig i.

(mere…)
Står hackere bag Wrapped for Instagram?

PAS PÅ! En ny app, Wrapped for Instagram, er måske farlig. Brugere har oplevet, at miste kontrollen med deres konto, efter de har brugt appen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram