Dating-applikationen Tinder er blevet et kæmpe hit

Der findes et utal af dating-applikationer, senest har applikationen Tinder vakt danskernes interesse. På kun to måneder har den fået næsten 60.000 brugere.

Dating-applikationen Tinder er blevet en kæmpe succes i Danmark på kort tid. På kun cirka to måneder har applikationen fået knap 60.000 danske profiler. Det oplyser Rosette Pambakian, PR-medarbejder hos Tinder, til Eb.dk.

Tinder forbindes til Facebook, hvor den så tager lidt information omkring dig – både billeder og tekst. Efterfølgende er du klar til, at se på profiler fra dit nærområde. Du kan vælge profilerne fra hvis de ikke har din interesse blot ved at ”swipe” mod venstre. Synes du om en, dette gøres ved at ”swipe” mod højre, og denne gengælder din interesse, så er der grobund for chat.

Hvad du synes om de andre profiler ved kun du, med mindre du og den anden uafhængigt af hinanden swiper mod højre.

Forbindelsen til Facebook er også af den anonyme slags, så du skal ikke frygte alle ved du bruger applikationen eller noget. Dog kan du se om du og de profiler, som du kigger på, har nogen fælles venner på Facebook.

Du kan downloade applikationen gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Der swipes hver dag enten til højre eller venstre omkring 500 millioner gange i Tinder applikationen på verdensplan. Antallet af parringer, hvor begge viser interesse for hinanden, er på knap fem millioner gange dagligt.

Du kan læse mere om Tinder på deres hjemmeside.

Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
MinSundhed-app giver nu adgang til akuthjælp

Alle akuthjælpstilbud er nu samlet i appen MinSundhed. Få overblikket her.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
RejseBillet-app klar til danskerne

Den nye app RejseBillet kan i nogen grad være et digitalt rejsekort. Appen virker i hele Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram