Dating-applikationen Tinder er blevet et kæmpe hit

0

Der findes et utal af dating-applikationer, senest har applikationen Tinder vakt danskernes interesse. På kun to måneder har den fået næsten 60.000 brugere.

Dating-applikationen Tinder er blevet en kæmpe succes i Danmark på kort tid. På kun cirka to måneder har applikationen fået knap 60.000 danske profiler. Det oplyser Rosette Pambakian, PR-medarbejder hos Tinder, til Eb.dk.

Tinder forbindes til Facebook, hvor den så tager lidt information omkring dig – både billeder og tekst. Efterfølgende er du klar til, at se på profiler fra dit nærområde. Du kan vælge profilerne fra hvis de ikke har din interesse blot ved at ”swipe” mod venstre. Synes du om en, dette gøres ved at ”swipe” mod højre, og denne gengælder din interesse, så er der grobund for chat.

Hvad du synes om de andre profiler ved kun du, med mindre du og den anden uafhængigt af hinanden swiper mod højre.

Forbindelsen til Facebook er også af den anonyme slags, så du skal ikke frygte alle ved du bruger applikationen eller noget. Dog kan du se om du og de profiler, som du kigger på, har nogen fælles venner på Facebook.

Du kan downloade applikationen gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Der swipes hver dag enten til højre eller venstre omkring 500 millioner gange i Tinder applikationen på verdensplan. Antallet af parringer, hvor begge viser interesse for hinanden, er på knap fem millioner gange dagligt.

Du kan læse mere om Tinder på deres hjemmeside.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer