Candidate vil udfordre datingapp’en Tinder

0

En ny datingapplikation har set dagens lys, hvor fokus ikke er på det ydre – men det indre i stedet. Læs mere om Tinder-konkurrenten Candidate her.

Screenshots fra applikationen Candidate
Screenshots fra applikationen Candidate

Datingapplikationer er noget af det, som er utrolig populært i de forskellige applikationsbutikker. Og en af dem, der for alvor har vundet indpas hos blandt andet danskerne er applikationen Tinder.

 – Tinder er den mest brugte dating-app

Tinder-applikationen forbindes til din Facebook-profil, hvor den så ”snupper” informationer om dig i både billede- og tekstform. Derefter er du klar til at se profiler fra dit område. Har personerne din interesse, så swiper du mod højre og modsat hvis de ikke har interesse. Gengælder en person din interesse, så er der grobund for en chat.

Og nu har Tinder så fået en konkurrent, hvor det ikke kun er det ydre, som tæller. Det er applikationen Candidate, der på seks dage er downloadet mere end 2.000 gange.

Modsat Tinder, så er det ikke profilbillederne der ses med det samme på Candidate, derimod svarer man på nogle spørgsmål (via et spørgsmål-svar spil) og matches på den måde. Dit profilbillede deles ikke med en person før I er matchet.

Derfor mener folkene bag Candidate også, at deres applikation lægger mere op til at finde en potentiel, romantisk partner, hvor man synes om hinandens meninger og værdier og ikke kun udseende.

– ”I stedet for at swipe eller tappe på en profil baseret på et påstået udseende, ønskede vi at skabe en datingapp, der hovedsageligt lægger vægt på at brugerne skal lære hinandens at kende, før et match finder sted og hvorfor ikke gøre dette gennem et spil, der kombinerer det sjove med engagement og seriøsitet” siger Markus Mallmann, der er Head of Marketing for Candidate.

 – Danskerne vilde med dating via mobilen

Mere end blot dating…

Skal man tro teamet bag Candidate, så er applikationen også mere end online dating. Det er nemlig et mobilt ”Social Discovery Game”, som er med til at bringe folk sammen.

Du kan vælge, at spille i forskellige kategorier fra musik, politik, sex eller noget helt andet. Ja spørgsmålene kan være om alt.

Der er i øvrigt tre forskellige game modes; classic game, quick game og repeat game at vælge mellem.

Candidate er gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Der findes et væld af datinghjemmesider og applikationer, men nogen af de mest populære på verdensplan er Tinder og Grindr, der dog er til bøsser, men også datingsider, som Dating.dk, har deres egne applikationer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer