Swipp hæver beløbsgrænsen til 50.000 kroner

0

Det er fra i dag muligt for Swipp-kunder at betale, anmode eller overføre op til 50.000 kroner i døgnet.

Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)
Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)

Mobilbetalingsløsningen Swipp meldte ud i starten af maj måned, at de igen hæverbeløbsgrænsen for, hvor meget kunderne må betale, anmode om eller overføre i døgnet.

 – Nu kan du sende 50.000 kroner med Swipp

Og fra i dag kan de nu betale, anmode eller overføre op til 50.000 kroner i døgnet. Grunden til beløbsgrænsen atter hæves er for, at imødekomme behovet hos særligt de erhvervsdrivende.

– ”Vi kan uden ekstra omkostninger for nogen hæve beløbsgrænsen på Swipp. Og da vi gerne vil gøre det så let som muligt for alle danske erhvervsdrivende at benytte mobilen som betalingsløsning, hæver vi nu den daglige beløbsgrænse til 50.000 kroner,” siger Martin F. Andersen, der er administrerende direktør for Swipp.

Swipp har dækningskontrol, hvilket betyder det er risikofrit for både den der sender penge og den der modtager pengene. Kunden risikerer nemlig ikke at gå i overtræk og butikkerne er dermed også altid garanteret betaling.

Swipp tester ny mobilbetaling i Lidl

– ”Den nye beløbsgrænse giver både forbrugere og forhandlere en større fleksibilitet, samtidig med at man har fuld dækningssikkerhed for beløbet. Forhandlerne kan sælge store forbrugsgoder helt uden risiko,” siger Martin F. Andersen.

Mere til historien

Modsat MobilePay, som er tilknyttet betalingskort, så er Swipp konto-til-konto overførsler, hvilket gør det risikofrit at hæve beløbet for både forbrugere og erhvervsdrivende, da der er dækningskontrol uanset beløbsgrænsen.

Se også
 – WEB-TV: Bip & Betal – først kig på selvscan og betaling

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer