Nu kan du sende 50.000 kroner med Swipp

0

Swipp hæver endnu en gang beløbsgrænsen, der nu er på hele 50.000 kroner.

Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)
Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)

Swipp har førhen haft en daglig grænse på 25.000 kroner, hvilket man burde mene var rigeligt for de fleste mennesker, men Swipp vil vise, at mobilbetaling er en seriøs måde at overføre penge på.

Swipp lover fuld dækningssikkerhed, så kunden ikke kan hæve over det beløb som står på kontoen. Det sikrer samtidig at modtageren rent faktisk får sin betaling.

– Swipp tester ny type mobilbetaling i Lidl

Den nye beløbsgrænse starter ved begyndelsen af juni, og det er lige netop for at imødekomme et ønske fra bilforhandlere, møbelsælgere og guldsmede at beløbsgrænsen øges. En af Danmarks største brugtvognsforhandlere hilser derfor stigningen velkommen:

 – “Ud over at kunne sælge flere biler hurtigt og kontant over mobilen vil den højere beløbsgrænse være en god service, når der skal falde udbetaling på både nye og brugte biler. Da den gennemsnitlige udbetaling ligger i omegnen af 40.000 kr. vil den højere beløbsgrænse være en stor hjælp – både administrativt og servicemæssigt”, siger Kurt Andersen, der er økonomichef hos Bjarne Nielsen A/S.

Screenshots fra Swipp applikationen
Screenshots fra Swipp applikationen

Lavet af bankerne

Swipp er en betalingsform, der vinder frem som modspil til Danske Banks MobilePay, for hvor MobilePay kun støttes af Danske Bank, bliver Swipp udviklet med støtte fra en række konkurrerende banker, alt fra Nordea, Jyske Bank, Lån og Spar Bank med flere. Der er dermed større sikkerhed for, at en bank lige pludselig vil hæve gebyret eller ændre betingelserne.

Samtidig går app’en ind og tjekker, at der rent faktisk er dækning, inden beløbet sendes og dermed kan modtageren være sikker på at få sine penge.

Tank bilen hos OK Benzin med MobilePay

For både MobilePay og Swipp gælder det, at man skal installere en app, og kende modtagerens telefonnummer for at kunne overføre penge.

Selvom MobilePay er lavet af Danske Bank, kan alle bruge tjenesten, men med Swipp skal man have en konto hos en af de banker som støtter op om tjenesten, før man kan sende penge. Har du konto hos Danske Bank kan du dog stadig modtage penge via Swipp, men du kan ikke sende penge.

MobilePay virker ved at du betaler med et registreret kreditkort, og dermed er det muligt at overtrække, hvorimod Swipp er betaling fra konto til konto, hvilket sikrer, at man ikke kan betale mere end hvad der står på kontoen.

Mere til historien

Beløbsgrænsen er i virkeligheden det, som adskiller de to tjenester mest, for hvor Swipp fra juni har en daglig grænse på 50.000 kroner, er MobilePay’s blevet hævet af flere gange og lyder lige nu på 5.000 kroner, altså noget mindre end det Swipp tilbyder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer