Se eller gense præsentationen af iOS 10 og macOS

0

Apple præsenterede i går deres kommende opdateringer på både watchOS-, iOS- og macOS platformen. Se eller gense præsentationen her.

WWDC 2016
WWDC 2016

Der er altid store forventninger til Apple, når de afholder keynotes på egne events. Og dette års keynote på åbningsdagen for WWDC 2016 var bestemt ingen undtagelse.

Keynoten varede i to timers tid og bød blandt andet på præsentationen af iOS 10, som nok var højdepunktet, men Apple havde meget mere i ærmet. Der var nemlig også nyt om watchOS 3, macOS Sierra, Apple Music opdatering og meget meget mere.

iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

iOS 10 var som nævnt nok højdepunktet og der er da også en række nyheder i den opdatering, som mange kan se frem til i efteråret. Har man lyst til at prøve kræfter med betaversioner, så kan det ske uden en udviklerkonto fra engang i juli måned.

 – Apple siger farvel til iPhone 4S med iOS 10

I juli kan man ligeledes begynde at lege med betaversioner af macOS, som er det tidligere OS X – styresystemet til Apples Mac-computere.

Du kan se eller gense præsentationen her.

Mere til historien

Inden aftenens keynote var der store forventninger til, hvad Apple havde at byde på. Men der var ikke nogen nye hardware-enheder, som mange ellers havde håbet/troet.

Læs også:
Nu skal iMessage kæmpe mod Facebook Messenger

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer