OS X skifter navn til MacOS

Apples styresystem til Mac og MacBooks hedder OS X, men det er snart slut – i stedet bliver navnet MacOS. Læs om det nye udgave her.

MacOS Sierra

MacOS Sierra

Apple navngav i 2012 styresystemet til deres bærbare og stationære Mac-computere til OS X – navnet indtil da havde været MacOS. Men ja, her fire år senere er det altså tiden til endnu en navneændring og denne gang vendes der tilbage til MacOS, dermed er det altså snart slut for OS X.

Vi her ser nærmere på MacOS Sierra.

 – Apple omdøber OS X til MacOS

Med MacOS vil Apple forsøge at videreudvikle deres store styrke i Continuity, iCloud og Mac-oplevelsen, hvilket blandt andet sker ved, at du kan få assistance fra stemmeassistenten Siri, som kendes fra iPhone og iPad. For som rygterne ganske rigtigt har forudsagt, så er Siri nu klar til MacOS.

Siri forstår nu dine stemmekommandoer og du kan bede Siri finde og sortere dine filer. Siri dukker op på din Mac, i et lille vindue oppe i højre hjørne. Resultaterne kan derefter trækkes og slippes ind i dokumenter og projekter.

iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

Continuity integrerer dine Apple-enheder, så samspillet bliver bedre i hverdagen, hvilket kun styrkes med de nye features Auto-Unlock, Universel Clipboard og nye iCloud features. Med Auto-Unlock kan du låse din Mac-computer op, blot ved at have din iPhone eller Apple Watch i nærheden af denne.

MacOS Sierra debuterer i juli måned, som en offentlig beta – præcis som de seneste to år. Den officielle lancering sker i efteråret formentlig i forbindelse med frigivelsen af iOS 10 også.

 – Fra juli kan du prøve iOS 10

Mere til historien

Apple har også lanceret Apple Pay til web, hvilket gør at det på nogle websites bliver muligt at betale med betalingstjenesten. Apple Pay er dog på nuværende tidspunkt endnu ikke tilgængeligt i Danmark.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Apple frigiver vigtige opdateringer til ældre enheder

Har du stadigvæk iOS 15, iPadOS 15 eller macOS 11 eller 12, så er der nu en vigtig sikkerhedsopdatering klar til dig.

(mere…)
Apple udsender vigtige sikkerhedsopdateringer

Apple har udsendt en vigtig sikkerhedsopdatering til både iPhone, iPad, macOS og watchOS. Opdateringen indeholder vigtige rettelser.

(mere…)
Her er Apples hardware-nyheder – sommer 2023

KORT OVERBLIK: De nye Apple-produkter er: MacBook Air, Mac Studio, Mac Pro og Vision Pro. Læs om nyhederne her.

(mere…)
Et kig ind i fremtiden med Mixed Reality, MacBooks og iOS

Apple WWDC 2023: Jeg har samlet nogle af nyhederne, som Apple forventes at præsentere i aften, baseret på de seneste rygter.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC – iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram