OS X skifter navn til MacOS

0

Apples styresystem til Mac og MacBooks hedder OS X, men det er snart slut – i stedet bliver navnet MacOS. Læs om det nye udgave her.

MacOS Sierra
MacOS Sierra

Apple navngav i 2012 styresystemet til deres bærbare og stationære Mac-computere til OS X – navnet indtil da havde været MacOS. Men ja, her fire år senere er det altså tiden til endnu en navneændring og denne gang vendes der tilbage til MacOS, dermed er det altså snart slut for OS X.

Vi her ser nærmere på MacOS Sierra.

 – Apple omdøber OS X til MacOS

Med MacOS vil Apple forsøge at videreudvikle deres store styrke i Continuity, iCloud og Mac-oplevelsen, hvilket blandt andet sker ved, at du kan få assistance fra stemmeassistenten Siri, som kendes fra iPhone og iPad. For som rygterne ganske rigtigt har forudsagt, så er Siri nu klar til MacOS.

Siri forstår nu dine stemmekommandoer og du kan bede Siri finde og sortere dine filer. Siri dukker op på din Mac, i et lille vindue oppe i højre hjørne. Resultaterne kan derefter trækkes og slippes ind i dokumenter og projekter.

iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

Continuity integrerer dine Apple-enheder, så samspillet bliver bedre i hverdagen, hvilket kun styrkes med de nye features Auto-Unlock, Universel Clipboard og nye iCloud features. Med Auto-Unlock kan du låse din Mac-computer op, blot ved at have din iPhone eller Apple Watch i nærheden af denne.

MacOS Sierra debuterer i juli måned, som en offentlig beta – præcis som de seneste to år. Den officielle lancering sker i efteråret formentlig i forbindelse med frigivelsen af iOS 10 også.

 – Fra juli kan du prøve iOS 10

Mere til historien

Apple har også lanceret Apple Pay til web, hvilket gør at det på nogle websites bliver muligt at betale med betalingstjenesten. Apple Pay er dog på nuværende tidspunkt endnu ikke tilgængeligt i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer