Ny applikation kan fritage dig for hospitalsbesøg

0

Netop nu er Region Syddanmark i gang med, at teste en ny applikation, hvor patienter kan registrere blodtrykstal og dermed slippe for hospitalsbesøg.

Odense Universiteshospital - patienthotellet (Foto: OUH)
Odense Universiteshospital – patienthotellet (Foto: OUH)

Odense Universitetshospital er netop nu i gang med, at teste en ny applikation, der kan blive fremtiden for Region Syddanmark.

 – Kend din smerte med ny applikation

I første omgang er applikationen til patienter, som har forhøjet blodtryk. De kan nu slippe for et hospitalsbesøg, da de kan registrere blodtrykstallene hjemme og give lægerne og sygeplejerskerne adgang til disse via applikationen.

– ”Bliver forsøget en succes, så er der på sigt ressourcer at spare,” lyder det fra Peder Jest, som er lægelig direktør på Odense Universitetshospital.

 – Applikation skal lette hverdagen for kræftpatienter

Der er pt. kun tale om testforsøg og applikationen er i skrivende stund også kun tilgængelig på iPhone, men bliver det en succes, så skal teknologien udvikles til at understøtte flere typer smartphones, skriver DR.dk.

Mere til historien

Generelt er der flere steder i sundhedssektoren, at der bliver testet og overvejet om smartphones kan gøre gavn. Eksempelvis er der også en applikation, som skal hjælpe patienten med, at huske flest mulige detaljer fra samtaler med lægen, når de har været på sygehuset.

Læs også:
HC And fortæller om kræft på iPad’en

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer