Applikation skal lette hverdagen for kræftpatienter

0

Applikationen ”Hudkræft kontrol” skal spare både patienter og sygehuse tid. Læs mere om ny app her.

Screenshots fra applikationen Hudkræft Kontrol
Screenshots fra applikationen Hudkræft Kontrol

En ny applikation skal være med til at spare tid for både patienter og på sygehusene. Der er dog kun tale om, at visse kræftpatienter kan gøre brug af den nye applikation.

Applikationen hedder ”hudkræft kontrol” og idéen med applikationen er, at nogle patienter kan nøjes med at sende et billede af deres hud til lægen. Dermed slipper patienterne for køreturen, ventetider og konsultationer, mens sygehusene også spare tid. Det skriver DR.dk.

 – HTC støtter op om brystkræft med særlig One M9

– “Vi ville lave en form for kontrol, der sparede lidt på patientens tid, men stadig tilbyder den kvalitet, den fysiske kontrol har,” siger Lars Stolle, overlæge på Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital.

Han tilføjer også, at de foreløbige resultater er ganske interessante.

 – Så meget gav MobilePay til kræftindsamling

Det er Lars Stolle, der har fået idéen til den nye applikation og han har også selv været med i udviklingen af den. Målgruppen for applikationen er patienter, som er behandlet for baselcelle hudkræft, hvilket er den mest hyppige og fredelige form for hudkræft.

Håbet er at op mod halvdelen af alle kontroller kan erstattes af applikationen.

Applikationen er gratis at downloade i både Apples App Store og Google Play Store. Men det kræver et udleveret patient ID, at kunne bruge applikationen.

Mere til historien

Indtil videre er der kun testresultater fra 20 ud af 46 patienter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer