HTC støtter op om brystkræft med særlig One M9

Kort nyt: HTC har netop lanceret en pink variant af deres One M9 smartphone for at støtte kampen mod brystkræft.

HTC One M9 (Foto: HTC)

HTC One M9 (Foto: HTC)

HTC har på det amerikanske marked sendt en ny udgave af deres topmodel One M9 ud. Det særlige ved den nye model er, at den er pink og støtter et godt formål. Det skriver GSMArena.com.

Farven pink er nemlig, som det også kendes herhjemme fra ”brystkræft-farven”, og den nye telefon er også et forsøg på at samle penge ind i kampen mod brystkræft.

Faktisk er der hele ”to varianter” af den nye pink model, da man kan vælge om den lyserøde sløjfe skal være afbilledet på telefonen eller ej.

 - TEST: HTC One M9 - et deja-vu

Den nye farvevariant er tilgængelig hele oktober måned – frem til og med den 31. oktober. Og telefonen kan købes på HTC’s amerikanske hjemmeside. Prisen er 649 dollar.

Telefonen kommer ikke på andre markeder end det amerikanske.

Mere til historien

HTC donerer 25.000 dollar til Breast Cancer Research Foundation.

HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram