Instagram har nu en halv milliard brugere

0

KORT NYT: Der er nu mere end en halv milliard mennesker, som deler deres billeder via Instagram, hvilket er en fordobling de seneste to år.

Nyt ikon og design til Instagram (Foto: Instagram)
Nyt ikon og design til Instagram (Foto: Instagram)

Instagram blev lanceret i 2010 og i 2012 købte Facebook det billedebaserede sociale medie for 6,6 milliarder kroner. Dengang var der kun 30 millioner brugere af Instagram.

TIP: Sådan skifter du mellem flere konti på Instagram

Nu er der mere end 300 millioner brugere, som dagligt bruger tjenesten. Selvom det lyder af meget, så har Facebook mere end 1,1 milliarder aktive brugere hver eneste dag. Det skriver Business.dk.

Vi skrev i efteråret, at der var mere end 400 millioner brugere om måneden på det sociale medie.

Reklameindtægterne er også stigende på det sociale medie. Det er tidligere blevet estimeret af analytikeren Credit Suisse, at Instagram kan bidrage med 21 milliarder til Facebooks omsætning i år, mens researchfirmaet E-marketer spår, at Instagram vil stå for 15 procent af deres amerikanske omsætning. Sikkert er det i hvert fald, at omkring 200.000 annoncører nu køber reklameplads på Instagram.

Instagram åbner op for flere reklamer

Der er nu mere end 500 millioner brugere på Instagram, det skriver Reuters.com.

Financial Times skriver, at folk i gennemsnit bruger 50 minutter om dagen på Facebook, Messenger og Instagram.

Mere til historien

Der er sket mange ting med Instagram i første halvdel af 2016, hvilket blandt andet inkluderer nyt design og nyt logo, sorteringen på nyhedsfeedet er blevet som det kendes fra Facebook og man kan benytte flere konto på det sociale medie.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer