Instagram åbner op for flere reklamer

KORT NYT: Det Facebook-ejede Instagram har netop annonceret, at der kommer ændringer i deres reklameplatform. Læs hvilke her.

InstagramDet sociale medie Instagram har annonceret ændringer i deres reklameplatform, hvilket betyder det nu er muligt for danske annoncører at annoncere på platformen. Ligesom du også vil kunne se videoreklamer på op til 30 sekunders varighed, hvilket er en fordobling af tidligere. Det skriver Business.dk.

 – Instagram-billeder bliver nu større og bedre

De nye reklameformater på Instagram vil gøre det muligt for annoncører at målrette deres budskaber mere effektivt, samt nå ud til flere personer baseret på deres interesser – ligesom det kendes fra Facebook med de ”sponsorede” artikler, links og lignende.

Annoncører vil også få mulighed for, at bruge foto og video i landskabsformat, da Instagram vil fjerne restriktionerne på det kvadratiske format.

I skrivende stund er der mere end 30 lande, der kan annoncerer på Instagram, men den 30. september åbnes for endnu flere inklusive Danmark.

Mere til historien

Det er kun et år siden, at videoreklamer blev lanceret på Instagram og indtil nu har de også være forbeholdt særlige markeder. Men efter Facebook opkøbte tjenesten, så vil de også drage mere nytte af reklame-delen.

Instagram strammer reglerne

Instagram strammer reglerne for beskeder, men er det godt nok? Nej! Det mener jeg ikke.

(mere…)
Står hackere bag Wrapped for Instagram?

PAS PÅ! En ny app, Wrapped for Instagram, er måske farlig. Brugere har oplevet, at miste kontrollen med deres konto, efter de har brugt appen.

(mere…)
Facebook og Instagram klar med betaling

Der har været mange rygter og spekulationer længe, men nu er den sikker. Fra 1. november 2023 kan du betale for Facebook og Instagram.

(mere…)
Facebook-betaling: Næsten 100 kroner om måneden

En betalingsmodel er på vej til Facebook og Instagram, hvor du kan slippe for reklamer og digital sporing.

(mere…)
Danskerne bruger sociale medier som aldrig før

I starten af 2023 brugte ni ud af ti danskere sociale medier, hvilket var en stigning i forhold til i 2022.

(mere…)
Stor nyhed på vej til Instagram

En længe ventet funktion fra Facebook kommer snart til Instagram.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram