Du kan forsikre din Facebook-profil

0

Forsikringsselskaber lader dig nu forsikre din profil på sociale medier mod misbrug eller chikane.

Facebook-at-workForsikringsselskaber i Danmark er nu klar med hjælp hvis du falder over en falsk Facebook-profil, hvor dit navn er misbrugt, eller du finder ud af, at nogle af dine private oplysninger optræder på en hjemmeside, som du ikke har givet tilladelse til. Det skriver DR.dk.

Det er blandt andet forsikringsselskabet Tryg Forsikring, der tilbyder deres kunder hjælp på den måde.

 – Del bare feriebillederne på Facebook – forsikringen dækker

– ”Vores ID-team får jævnligt henvendelser omkring identitetsmisbrug på de sociale medier,” forklarer Sune Bille Larsen, der er direktør for pris og produktudvikling hos Tryg Forsikring, til DR.dk.

Ingen økonomisk dækning

De forsikringer, som teleselskaberne tilbyder, dækker ikke økonomiske tab, men er mere for at vejlede kunderne om, hvordan de får lukket deres konti ned og dermed forhindre yderligere misbrug.

– ”Det betyder både vejledning i, hvordan du selv kan løse problemet men også, at vi kan gå ind og hjælpe med at få fjernet for eksempel krænkende billeder eller informationer,” siger Sune Bille Larsen.

 – Mobilen bruges flittigt på cyklen

Det er ikke kun Tryg Forsikring, som har en sådan løsning. Også flere andre forsikringsselskaber tilbyder lignende hjælp til deres kunder. Forsikringsselskaberne følger den digitale udvikling og ser på disse ting, som var det almindeligt indbrud.

Mere til historien

En undersøgelse viser, at forsikringen faktisk kan være en hjælp for mange når det kommer til smartphones og tablets, da op mod hver tredje danske familie har oplevet børnene har smadret elektroniske enheder. Derfor kan udvidede elektronik forsikringer være en løsning for “Familien Danmark”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer