Du kan forsikre din Facebook-profil

Forsikringsselskaber lader dig nu forsikre din profil på sociale medier mod misbrug eller chikane.

Facebook-at-workForsikringsselskaber i Danmark er nu klar med hjælp hvis du falder over en falsk Facebook-profil, hvor dit navn er misbrugt, eller du finder ud af, at nogle af dine private oplysninger optræder på en hjemmeside, som du ikke har givet tilladelse til. Det skriver DR.dk.

Det er blandt andet forsikringsselskabet Tryg Forsikring, der tilbyder deres kunder hjælp på den måde.

 – Del bare feriebillederne på Facebook – forsikringen dækker

– ”Vores ID-team får jævnligt henvendelser omkring identitetsmisbrug på de sociale medier,” forklarer Sune Bille Larsen, der er direktør for pris og produktudvikling hos Tryg Forsikring, til DR.dk.

Ingen økonomisk dækning

De forsikringer, som teleselskaberne tilbyder, dækker ikke økonomiske tab, men er mere for at vejlede kunderne om, hvordan de får lukket deres konti ned og dermed forhindre yderligere misbrug.

– ”Det betyder både vejledning i, hvordan du selv kan løse problemet men også, at vi kan gå ind og hjælpe med at få fjernet for eksempel krænkende billeder eller informationer,” siger Sune Bille Larsen.

 – Mobilen bruges flittigt på cyklen

Det er ikke kun Tryg Forsikring, som har en sådan løsning. Også flere andre forsikringsselskaber tilbyder lignende hjælp til deres kunder. Forsikringsselskaberne følger den digitale udvikling og ser på disse ting, som var det almindeligt indbrud.

Mere til historien

En undersøgelse viser, at forsikringen faktisk kan være en hjælp for mange når det kommer til smartphones og tablets, da op mod hver tredje danske familie har oplevet børnene har smadret elektroniske enheder. Derfor kan udvidede elektronik forsikringer være en løsning for “Familien Danmark”.

TikTok er på vej med Instagram-konkurrent

Det ventes, at TikTok snart er på vej med deres bud på en billeddelings-app. Navnet er afsløret.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram