TV 2 Business – ny kanal optimeret til smartphones og tablets

3

TV 2 går i næste uge i luften med en ny digital kanal, TV 2 Business, der blandt andet lanceres som en dedikeret applikation til iPhone og iPad.

Den nye digitale kanal TV 2 BUSINESS får sit helt eget studie, der bemandes af kendte business-værter og eksperter som f.eks. (fra venstre) Katja Damkier, Ole Krohn, Simon Richard Nielsen, Pernille Enggaard og Joachim Claushøj Bindslev. (Foto: Per Morten Abrahamsen / TV 2)
Den nye digitale kanal TV 2 BUSINESS får sit helt eget studie, der bemandes af kendte business-værter og eksperter som f.eks. (fra venstre) Katja Damkier, Ole Krohn, Simon Richard Nielsen, Pernille Enggaard og Joachim Claushøj Bindslev. (Foto: Per Morten Abrahamsen / TV 2)

I næste uge nærmere præcis tirsdag den 17. maj 2016 går TV 2 i luften med deres nye kanal, som er den første af sin slags i TV 2-familien – det er nemlig en særlig digital kanal.

TV 2 Business giver nyheds- og erhvervsinteresserede brugere masser af guf for øregangen, men det sker på en anderledes måde end der før er set i Danmark.

TV 2 runder kæmpe milepæl med deres applikationer

– ”Vi har skabt et nyt, innovativt produkt, der ikke er set før i Danmark. Det er et digital first and only-produkt, der er bygget udelukkende til de digitale platforme, og som man derfor som udgangspunkt ikke tilgår på samme måde som vores øvrige kanaler,” siger TV 2s digitale direktør, Anders Blauenfeldt i en pressemeddelelse.

Du kan få TV 2 Business og TV 2 News i en ny dedikeret applikation til iPhone og iPad, samt på tv2business.dk, TV 2 Play. Det er i øvrigt også muligt, at benytte en særlig radiofunktion på TV 2 Business, der gør du kan lytte til indholdet, som hvis det var radio.

Du kan købe adgang til TV 2 News og TV 2 Business for 49 kroner om måneden (første måned er gratis). Har du et TV 2 Play-abonnement, med hele pakken, så har du adgang til TV 2 Business uden ekstra betaling.

TV 2 Play klar med offline funktion

Det er også muligt, at købe et erhvervsabonnement til TV 2 Business, som koster 470,50 kroner ekskl. moms. med 12 måneders binding.

Mere til historien

TV 2 har i forbindelse med lanceringen af TV 2 Business styrket deres erhvervsredaktion. Ligesom den nye digitale kanal får sit helt eget studie, som vil blive bemandet af kendte business-værter og eksperter som f.eks. Katja Damkier, Pernille Enggaard, Vibeke Daell Bjerrum, Joachim Claushøj Bindslev, Simon Richard Nielsen, Ole Krohn, Svenning Dalgaard m.fl.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer