TV 2 Business – ny kanal optimeret til smartphones og tablets

TV 2 går i næste uge i luften med en ny digital kanal, TV 2 Business, der blandt andet lanceres som en dedikeret applikation til iPhone og iPad.

Den nye digitale kanal TV 2 BUSINESS får sit helt eget studie, der bemandes af kendte business-værter og eksperter som f.eks. (fra venstre) Katja Damkier, Ole Krohn, Simon Richard Nielsen, Pernille Enggaard og Joachim Claushøj Bindslev. (Foto: Per Morten Abrahamsen / TV 2)

Den nye digitale kanal TV 2 BUSINESS får sit helt eget studie, der bemandes af kendte business-værter og eksperter som f.eks. (fra venstre) Katja Damkier, Ole Krohn, Simon Richard Nielsen, Pernille Enggaard og Joachim Claushøj Bindslev. (Foto: Per Morten Abrahamsen / TV 2)

I næste uge nærmere præcis tirsdag den 17. maj 2016 går TV 2 i luften med deres nye kanal, som er den første af sin slags i TV 2-familien – det er nemlig en særlig digital kanal.

TV 2 Business giver nyheds- og erhvervsinteresserede brugere masser af guf for øregangen, men det sker på en anderledes måde end der før er set i Danmark.

TV 2 runder kæmpe milepæl med deres applikationer

– ”Vi har skabt et nyt, innovativt produkt, der ikke er set før i Danmark. Det er et digital first and only-produkt, der er bygget udelukkende til de digitale platforme, og som man derfor som udgangspunkt ikke tilgår på samme måde som vores øvrige kanaler,” siger TV 2s digitale direktør, Anders Blauenfeldt i en pressemeddelelse.

Du kan få TV 2 Business og TV 2 News i en ny dedikeret applikation til iPhone og iPad, samt på tv2business.dk, TV 2 Play. Det er i øvrigt også muligt, at benytte en særlig radiofunktion på TV 2 Business, der gør du kan lytte til indholdet, som hvis det var radio.

Du kan købe adgang til TV 2 News og TV 2 Business for 49 kroner om måneden (første måned er gratis). Har du et TV 2 Play-abonnement, med hele pakken, så har du adgang til TV 2 Business uden ekstra betaling.

TV 2 Play klar med offline funktion

Det er også muligt, at købe et erhvervsabonnement til TV 2 Business, som koster 470,50 kroner ekskl. moms. med 12 måneders binding.

Mere til historien

TV 2 har i forbindelse med lanceringen af TV 2 Business styrket deres erhvervsredaktion. Ligesom den nye digitale kanal får sit helt eget studie, som vil blive bemandet af kendte business-værter og eksperter som f.eks. Katja Damkier, Pernille Enggaard, Vibeke Daell Bjerrum, Joachim Claushøj Bindslev, Simon Richard Nielsen, Ole Krohn, Svenning Dalgaard m.fl.

Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram